![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
|
Taş için Eskiişehir yolunda yanılmıyorsam 27. km'de Taş Market var. Eskişehir istikametine giderken yolun solunda kalıyor. http://www.tasmarket.gen.tr/ Ben falezleri, beyaz taşları falan hep oradan aldım, yapı marketlere göre bayağı daha ucuz. Aklınızda bulunsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Nurgülcüm, Haymana yolu üstünde taş satan birçok yer var. Özellikle taş dünyası diye bi yer var çeşidi fazla oranın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Bahçedeki Alyssumlar... Ben bu çiçeği gerçekten çok sevdim. Tohumdan da kolaylıkla çimleniyor. Ancak şaşırtması çok zor oluyor. Bahçeye tohum atmak en mantıklısı.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Renkleri güzelmiş nurguldkçüm benim beyaz var. Düzenleyen sevim4 : 09-05-2011 saat 11:33 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
|
İşte baharda beni en çok mutlu eden Japon elmalarım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
|
Diktiğim tüm çalıların isimlerini birbirine karıştırdım. Bu kimse artık, çok güzel minik beyaz çiçekler açıyor ![]() Deutzia gracilis (havlu püskülü) Eklenti 210351 Eklenti 210352[/QUOTE] Düzenleyen nurguldk : 10-05-2011 saat 09:02 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
Bahçedeki lobelyalar, Sarkacaklar da ben göreceğim, ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
|
Minyatür Güller, Küçüklüğüne aldanıp çok sık dikmişim. Haftasonu ayırdım merak etmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
Meyve ağaçları, Elma çiçeği, Armut çiçeği, diğeri kim bilmiyorum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
Yer mineleri ve bahçenin bir bölümü ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
Sevim abla, beyazı da tohumdan yaptım ama bahçeye taşırken biraz yamuldu. Toparlanırlar inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
|
Onların adına teşekkür ediyorum mandalinci ![]() Sanırım bunlardan 7-8 tane var arkalardakiler de dahil olmak üzere. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Yoğun çiçekli zamanında bahçede müthiş görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Albino Adeniumlarım hayatlarına son verdikten sonra, 3 tane farklı Adenium kaldı ![]() Haftasonu onları bulundukları yerden çıkardım. Bonsai denemesi için kazık kök varsa kesecektim ama baktım kayda değer bir kazık kök yok ![]() Bir de korktum, becerebilir miyim diye ![]() Çok profesyonel olmasa da en azından bitkinin fazla uzamasını engeller diye umuyorum. Göreceğiz ![]() Bu işlemleri yapmadan önceki durumları.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene sebze bahçesine, sadece domates, biber ve ısrarlara dayanamayarak salatalık ekeceğim. Ve tabii yeşillik.. Tohumdan Pembe domates ( 3 sene önce PDA dan alınmıştı. Ondan beri tohum mahsülden alınıyor ve hiç ilaçlanmadı ![]() Siyah Tula domatesi fidesi. Ben yaprak ve gövdesinde fark göremiyorum. Ve biber... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan Nakkaş sarmaşık, Gerçek yerlerine yani saksılara aldım. Ancak gövdesi çok cılız. Umarım yaşatabilirim. Çok beğeniyorum bu sarmaşığı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan Heliotropium, Sadece iki tane çimlendi. Onlara da gözüm gibi bakıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
Yıldız çadırı, Hava hala soğuk olduğu için henüz bahçeye taşıyamadım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan Ölümsüz Çiçek (HELICHRYSUM) Aubrieta Alyssum Lobelya Bahçeye yerlerine taşındı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili nurguldk maşallah tohumlar çimlenmiş bunlar bahçede yerlerini alınca çok daha güzel olur dilerim büyümelerinide görebiliriz nakkaş çiçegide güzel elinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Nurgulum, çimler epey yeşermiş. Alisyumlarda büyümüş, bir kasada ben aldım dikemedim bekliyor. Tohumların maşallahı var. Nakkaş, cok arsız bir bitki sanırım. Bir evin duvarlarında cıkmış, arkadaşım sökmüş, bana da dikmiş. At taşların dibine tohum, yayılıp dursunlar ![]() Bu emek ve azimle, bahcede keyf yapacağın günler yakındır. Mutlulukla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nurguldk, ben bu bahçeye hiç mi yazmamışım, şimdi baştan itibaren baktım, yokum ![]() Bahçenizi çok güzel renkli günler bekliyor, sizin tatlı heyecanla hazırladıklarınız sayesinde. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Nurgul hanım ; insan kendi yetiştirmediği bitkileri daha çok beğeniyor sanırım ya da bildiklerine göz aşina olduğu için dikkat çekmiyor . Sizin ismini bilmediğiniz çalıları ve nakkaş sarmaşığını ilk kez görüyorum özellikle beyaz çiçekli çok hoş duruyor. Kaya bahçesini de merak ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sardunyalar çoktaaan yerini aldı da, yenilerini bekliyorlar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumdan bu sene sondu ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tohum yaptığında bahçe duvarlarının altına serpmeyi düşünüyorum ben de ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım, Hoşgeldiniz bahçeme. Çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |