![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Hepsi çok güzel olmuş arkadaşım, kıskanıyorum bak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Kıskanmana gerek yok canım. Sitede mum çiçeği ile benimle ilk paylaşımı yapan sendin. Ve beni çok mutlu etmiştin. Bahçemden neyi istersen hakkındır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Canım sağol, sağlıkla büyüt hiçbirine kıyamam ki büyüsünler hele ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
|
Sebze bahçesinin beyaz çitleri çok sevimliymiş. ![]() Lalelere zaten diyecek bir şey yok. ![]() Özellikle saksıdaki laleler nedense çok hoşuma gidiyor. Aslında sonbahardan 2 tane lale saksısı hazırlayıp baharda girişe sağlı sollu yerleştirmek lazım. Bir düşüneyim ben bunu. ![]() Bu arada sarsunyaların saksıları çok iyi olmuş. Beyaz uzun saksılar çok sığ geliyor ama bunlar yeterli oluıyor benim gözlemlediğim kadarıyla. Mandavillayı ise bir gece ansızın gelip kaçırabilirim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili gilan, Saksıda çok hoş oluyor bence de ancak o gördüğün saksının kenarlarında da sümbül soğanları vardı. Saksının sadece ortası Ankaranın donlarına dayanabilmiş. Kenardaki sümbül soğanları çürümüş. Bunu dikkate al derim. Mandavilla'ya gelince, inanırmısın ben onu akşamları araya alıyorum. ![]() ![]() Ama dün annemin de ısrarlarıyla, bir kaç çelik koydum perlite, köklenirse seve seve veririm. Düzenleyen nurguldk : 24-05-2011 saat 12:38 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Nurgul hanım keşke daha sık dikseydiniz ,toplu halde yaprakları daha yoğn görünüyor. Kaya bahçesi de çok hoş olmuş ,ben duvarda kullanılan taşların olduğu bölümleri daha çok beğendim sanki daha doğal durmuş. Yeni aldığınız saksıya da bayıldım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaç Dostu
|
Nurcan Hanım, evet keşke daha sık dikseydim ![]() Kaya bahçesini beğenmenize sevindim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurguldk, laleler, kaya bahçesi, diğerleri hepsi çok hoş görünüyor. Elinize sağlık. Havlu püskülünde son durum nedir? Ben yerine diktikten sonra bazı yaprakları ve çiçekli dalları kurur gibi oldu. İyice gitmesin diye, sık sık suluyorum. Sizinkinin son görüntüsünü görmek mümkün mü? Zahmet olacak ama... Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-11-2009
|
çok güzel bir bahçeniz var ... uğraşılarınıza değmiş... inşallah güle güle sefasını da sürersiniz ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Sdurul çok teşekkür ederim. Ayrıca zahmet ne demek seve seve havlu püskülü 3. resim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili marjinalmenekşe, çok teşekkür ederim. Bulunduğumuz sitede bahçeden en çok benim keyif aldığımı en çok benim uğraştığımı söylüyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
|
Vayyy be, kaya bahcesine bak..almış başını gitmiş. Canım, sen 2 ay sonra gör o sedumları. Şimdiden nasıl geliştiler. Neye bakacağımı şaşırdım, her tıklamada bir güzellik ![]() Sebze bahcesine bayıldım. Levent in hakkını vereyim tabii ![]() Hani derler ya, deli manyak bir bahce olacak burası, süpersiniz. Çizmeye, kesinlikle sukulent dikilmeli. Saksıların gözümden kaçmadı tabii, çok şık duruyorlar. Bahce de sizde harikasınız, sağlıkla keyfi hak ettin. Öpüyorum seni. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Nurgül, Her resiM, her bir kare ayrı bi güzel, Sebze bahçen çok düzgün sanki nakış işleyeceksin gibi. Kaya bahçeni çok beğendim, meyilli bi alan anca bu kadar güzel değerlendirilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Allah allah şımarttınız beni valla ![]() Cemocum, Handancım çok teşekkür ederim. Sevgiyle öpüyorum her ikinizi de.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
Benim aklım arka bahçede kaldı. Otantik şeylere ilgimden mi acaba. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Son günlerde bahcenizi ziyaret edememistim, görmeyeli her sey ciceklenmis. Kaya bahcesi, calilar, lâleler hangi birini sayayim... Bizdeki gün güzelleri tomurcukta ancak havalar normalden daha sicak gitti ondan sanirim. Normalde yapraklaninca cabuk gelisen bir bitki sizde de sicaklik artinca gelisir. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın nurguldk; kaya bahçesinin ilk resimlerinden beri çok güzelleşeceğini tahmin ediyordum. Ama mandavillana bayıldım. Çok çok güzelmiş. Not alayım, bir gün arayıp bulurum. Tüm çiçeklerin çok çok güzeller. Gülegüle ve sağlıkla büyüt... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Petunya kapatır o saksıyı. Sukulent hem kedini, hemde saksıyı gösterir diye düşünmüştüm ben oysa ![]() Uslu durmak mümkün mü ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bu arada ben de petunya seviyorum ve geçtiğimiz yıllarda epeyce kullandım ancak artık mevsimliklerden ziyade çok yıllıklar daha çok işime geliyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ankara gerçekten hala soğuk. Dün yine dolu, tufan çiçeklerimi döktü ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili nurgüldk ,bahçenizin dizaynına bayılıyorum,taşların rengi ,barbükeniz ,yeşil çimler ve çiçeklerle harika görüntüler veriyor.Yeni bir bahçe yapacak olsam inanın kopyalarım.Sebze kısmınız da çok düzenli görünüyor..Duvarın üzerindeki o beyaz saksılardan mor eflatun ve pembe sakızlar sarkıtın taşlarınıza kontrast yapsın.Clematisiniz çok sıhhatli çıkış yapmış,çelikten nasıl ve hangi ayda ürettiniz.Ellerinize sağlık,Face de sizi çok genç ve güzel gördüm.görüşmek üzere,Selam ve sevgilerimi yolluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurguldk; birkaç ay gibi kısa bir zamanda, çok düzenli ve güzel bir bahçe yarattınız. Tebrikler. Kayrak taşı görünce içim ''cızz'' ediyor. Banada lazım. Ama maalesef bahçemin bulunduğu yere, ihtiyacım kadar getirtmenin maliyeti çok yüksek. Neyse bir gün onuda hallederiz inşallah. Sizin bahçeyede çok yakışmış. Şu Cytisus çok ilgimi çekti. Bir araştıracağım. Belki alabilirim. Çok şekerler. ![]() Sağlık ve mutluluk içinde keyfini sürün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Resimlerde bahçedeki Clematisleri ben üretmedim, Ümitköy seralarından almıştım. Umarım seneye başarabilirim ama ![]() ![]() Bu arada ben de sizi çok hoş buldum. İnsanların içindeki güzellik ve ışık yüzlerine yansıyor elbette ki ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Umarım kayrak temin edebilirsiniz. Gerçekten bahçenin görünüşünü tamamen değiştirdi. Bahçeye baktıkça arka bahçeye de kayrak kaplamayı düşünür oldum sürekli. Cytisus'un birkaç rengi var. Şu ara sarı olan da çiçekli, en kısa zamanda resimleyeceğim. Yaklaşık 1,5 aydır çiçekliler tavsiye ederim. Sevgilerimle.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
![]() Uslu durmadı yani cemo ablacım. |
|
![]() |