![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
sevgili satı uğurtan ve r.ali hoş geldiniz umarım memnun kalmışsınızdır, güzel dilekleriniz için teşekkürler. sayın r.ali, bende 2 hafta önce yaşadıklarımızı anlatsammı anlatmasam mı diye düşünüyordum. Sizin yazdıklarınızı okuyunca ha dedim demekki biz karadenizliler böyleyiz. ![]() 2 hafta önce anneme dedimki ; anne bak inekler ve tosunlar fazlalaştı gel tosunları ve 2 ineği satalım, yerinede güzel sütlü bir inek alalım babamda sende rahat et. zar zor annemi ikna edip 2 teyzemle birlikte hayvan pazarına yolladım. Sabah erkenden gittiler. Öğlene doğru anneme telefon ettim aramızda geçen konuşma aynen şöyle: - anne geldinizmi -geldik (nefes nefese bir ses) - eee ne yaptınız nasıldı fiyatlar - ben birşey yaptım(gülerek) -ne oldu - ben 1 aylık bir buzağı aldım - anne ne buzağısı, ben seni fiyatlara bak ona göre elimizdekileri satalım diye yollamadım mı? - teyzen çok beğendi illaki al dedi. görsen okadar güzelki - teyzem alsaydı ozaman. hemsen parayı nerden buldun? - o bakamazmış illa sen al dedi. teyzenden borç aldım sen ona ödersin( bende borç az ya) lafın kısası bizim ahırdaki hayvanlar azalacığına arttı, üstüne üslük günde 4-5 lt de süt iiçiyor ordan ayrı zarar, birde geçen hafta hastalandı veteriner ve ilaç parası. İşte biz karadenizliler........ :-) Bu arada dayanamadım adını ben koydum ŞİRİNE |
![]() |
![]() ![]() |
|
|