Geçtiğimiz günlerde Zafer beyden pasiflora tohumu istemiştim. Sağolsun oda beni kırmayıp hemen kargolamış. Bana da gönderi bilgilerni verdi. PTT kargo 7 gün olmasına rağmen kargomu getirmedi. Bende tohumlara birşey olaz diye PTT ye gidip sormadım. Bugün bir arkadaşa kargomu aldırdım. Ben sadece tohum beklerken Zafer bey pasiflora fideleri ve sukulentlerde göndermiş. Hemde onları nasıl özenle paketlemiş, kutuyu açınca bir şok yaşadım. Tabi ki 7 gündür bir kutunun içinde hapisolan fideler kendinden geçmiş durumdaydı. Eğer zafer bey her birini özenle sarıp sarmalamasaydı herhalde kuru yaprakları bulurdum. Hemen onları kutudan çıkardım kimisini suya koydum kimini suladım inşallah hepsi yaşar. Sonra Zafer beye mesaj yazdım daha sonrada koli üstünde telefon numarasını görünce birebir teşekkür etmek istedim. Telefona eşi çıktı Zafer bey araç kullanıyormuş biraz onunla konuştum daha sonra Zafer bey ile konuştuk. Çok sıcak ve candandı. Tekrar teşekkür ederim Zafer bey.
Birçoğumuz birbirimiz ile tanışmıyoruz fakat doğa ve hayvan sevgisinin oluşturduğu bu sitede kocaman bir aile olmuşuz. Bende bu ailenin bir ferdi olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bitkilerini olduğu gibi sevgilerinide paylaşan herkeze teşekkür ederim
|