View Single Post
Eski 03-05-2011, 12:59   #156
r.ali
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-04-2009
sayın sibel774 devamlı burada yapılan herşeyi takip ediyorum geçenlerde sayın uzaylının masajlarını takip ederken eski bir anımı hatırlattı şimdide sizin buzak ve tavuğunuz beni maziye götürdü uzun zaman önce portakal isminde bi ineğimiz vardı bayağı yaşlanmış verimden düşmüştü birgün komşunun bitanesi hanıma bi inek tavsiye etmiş 1 ay içinde doğum yapacak işte şu kadar süt veriyo sütü çok yağlı v.s hanımda beni aradı alalım diye bende ona portakalı elimizden çıkartalım ondansonra dedim tekrar aradı param yok dadim tekrar aradı parasını nezaman müsait olursa ozaman verir dedi neticede ineği aldı akşam geldiğimde bi bakayım dedim bide ne göreyim nenem yaşında zayıflıktan kemileri meydana çıkmış bi inek bu neya dedim yine şöyledir böyledir neticede doğuma sıra geldi doğumda sorun var çocuklğumdan beri ineğimiz vardı fakat veterinerin adını dahi anmamışken gidip veterineri getirip işi hallettik aradan iki ay geçti sözde 10 kilo süt veriyo denen inek üç kiloyu geçmiyo suçluluk duygusuyla hanımda çıt yok baktım olacak gibi deyil 1150+150 veterinere verip malettiğim ineği dört ay sonra kasabı çağırıp 400 e portakalıda 900e verdim gitti sonrası hanımda rahatlığı görünce bidahada almadık belki uzun oldu ama tavuklarıda anlatmadan geçmeyeyim dayımlar yazın memlekete geliyo torunu 8tane civciv aldı giderken bana verdi civcivler büyüdü tam yumurta zamanı gelmişken sabah yemlerini vermek için gittiğimde civcivlerin yerinde yeller esiyo nasıl bi köpekse kümesin kapısını parçalayıp açmış ne ölüleri nede dirilerine rastlamadım anı bu işte buzağınızı ve tavuğunuzu görünce dayanamayıp paylaşmak istedim sağlık ve huzur dileklerimle herşey gönlünüzce olsun

r.ali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön