View Single Post
Eski 03-05-2011, 18:19   #157
sibel774
Ağaç Dostu

sibel774's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2010
sevgili satı uğurtan ve r.ali hoş geldiniz umarım memnun kalmışsınızdır, güzel dilekleriniz için teşekkürler.

sayın r.ali, bende 2 hafta önce yaşadıklarımızı anlatsammı anlatmasam mı diye düşünüyordum. Sizin yazdıklarınızı okuyunca ha dedim demekki biz karadenizliler böyleyiz.
2 hafta önce anneme dedimki ; anne bak inekler ve tosunlar fazlalaştı gel tosunları ve 2 ineği satalım, yerinede güzel sütlü bir inek alalım babamda sende rahat et. zar zor annemi ikna edip 2 teyzemle birlikte hayvan pazarına yolladım. Sabah erkenden gittiler. Öğlene doğru anneme telefon ettim aramızda geçen konuşma aynen şöyle:

- anne geldinizmi
-geldik (nefes nefese bir ses)
- eee ne yaptınız nasıldı fiyatlar
- ben birşey yaptım(gülerek)
-ne oldu
- ben 1 aylık bir buzağı aldım
- anne ne buzağısı, ben seni fiyatlara bak ona göre elimizdekileri satalım diye yollamadım mı?
- teyzen çok beğendi illaki al dedi. görsen okadar güzelki
- teyzem alsaydı ozaman. hemsen parayı nerden buldun?
- o bakamazmış illa sen al dedi. teyzenden borç aldım sen ona ödersin( bende borç az ya)
lafın kısası bizim ahırdaki hayvanlar azalacığına arttı, üstüne üslük günde 4-5 lt de süt iiçiyor ordan ayrı zarar, birde geçen hafta hastalandı veteriner ve ilaç parası. İşte biz karadenizliler........ :-) Bu arada dayanamadım adını ben koydum ŞİRİNE

sibel774 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön