![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-12-2010
|
Alıntı:
Bir kitapta gördüğümü hatırlıyorum bu arkadaşı ama internette cevizle ilgili kaynaklara baktığımda ceviz'e zararlı bu görünümde bir böcek bulamadım. Şimdi bir daha badem, şeftali, zeytin kitaplarıma baktım, benzeri yok.. Ama dediğim gibi çok tanıdık.. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-12-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Budamalarıma dört metrelik üç ayak merdivenle başladım merdivene in çık merdiven taşı dizlerimin bağı çözüldü. ![]() Bu böyle olmaz bunun bir de dört metreden düşmesi var (Küçükken çok düştüğüm için eserliyim zaten) :) deyip yüksek dal budama makasını denemek istedim, gerçekten mükemmelmiş 4 mt lik boyuyla yerden en uçtaki dallara ulaşabildim, çok rahat bir kesimi var 3,5- 4 santimlik dalları çok rahat hiç zorlanmadan zorlamadan kesebiliyor herkese tavsiye ederim. ![]() Buda benim yeni diktiğim hem iş tulumum hem ilaçlama tulumum. ![]() ![]() Düzenleyen Lilium : 28-03-2012 saat 00:55 Neden: "Budamalarıma" cümlesini düzelttim. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
mani maninin önemi bile yok.Çok yakışıklı yapmış seni, bende bir az göbek de var ama... ![]() Yaa dostum sende maharetler varmış böyle, aynı zamanda iyi bir terzisin valla... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
iş tulumu.
Hemşehrim Nail, Satış amaçlı olmasan bile, bu tanıtımın ile müşterin artacak sanıyorum Benim de böyle bir tuluma ihtiyacım var. Bu tulumu İst.BB nin açtığı kursda da giymek isterim. Göğsündeki amblemimiz ile orada çok dikkat çekeceğini sanıyorum.Esas mesleğini de mükemmel yaptığın anlaşılıyor. Özeline detayları yazıyorum. Uzun saplı budama makasının mekanizması ip ile çalışıyor değilmi? Gerçekten çok kullanışlı. Ben sapını teleskopik aliminyum çubuk ile kullanıyorum. Çok hafif olduğu için benim gibi yaşlı birini bile fazla yormuyor. Herşey gönlünce olsun. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Uzun saplı budama makasının mekanizması ip ile çalışıyor Ama şerit bir ip sarı renkte olan boru aksam siyah boru aksam üzerinde çekiyorsun o kadar. Bu sizin dediğiniz gibi değil, bunun uç bıçağı kesim yeri iki tarafa da dönüyor istediğin dal şekline göre meyil verebiliyorsun, benim çok hoşuma gitti budamaları nasıl yapacağım diye düşünürken ne zaman bittiğini anlayamadım. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-03-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Sn Lilium , güle güle kullanın harika olmuş.. Bir kapıda bir dilenci olurmuş ama dayanamadım ne yapayım. İsteyen zenci olsun bu sefer... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Alıntı:
![]() Ama beyaz isterim. Arılara karşı da işe yarasın. ![]() |