![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Onbeş yirmi gündür bahçeye gidemiyordum bugün gidip trabzon hurmalarını ve narları toplayayım dedim, trabzon hurmalarında kayıp yokta çekerdeksiz narlardan beş tanecik tadımlık bırakmışlar bana. ![]() ![]() Bugün çektiğim bir resim. Ağustosta yaptığım göz aşılarının hepsinde ceviz çiçeği yapıp dökmerine rağmen biri nereden dozlandıysa irileşmiş. (bunlar kışındamı meyva yapacaklar nedir, yedi veren mûbarek) ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Valla asacak yer buldum da hanımla kavga ediyoruz, o diyor benim çamaşırlar kuruyacak ben diyorum hayır hayır önce hurmalar kuruyacak, baktım olmayacak çocuklarımın analarını üzeceğime gittim başka bir çamaşır asacağı aldım, satıcı abi çamaşırları sen mi yıkayıp asıyorsun demez mi, satıcıya meram anlatıncaya kadar akla karayı seçtim. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-08-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/kislikl...tlar/14422.htm |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Daha önce aynı mesajı okumama rağmen fark etmemişim.. Çekirdeksiz nar nasıl oluyor? Daha neler duyacağız ![]() İçini açıp fotoğraf çekseydiniz keşke.. Bu arada narların desenleri de çok ilginç.. İnceleseydiniz, üzerinde arapça harflerle yazı falan olmasın Özellikle en soldaki şahane.. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ve şurada bahsetmişiz sevgili selis, Narlar duruyor henüz yemedim fotoğraflamaya çalışırım. Üzerini inceledim arapca harfler de allah yazıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Narı önce tabağa koydum baktım baktım ve üzerindeki yazıları okudum. neredeyse hatim indirecektim. ![]() ![]() Daha sonra içini açtım belki bir şeyler bulurum diye ![]() Bana bir şey denk gelmeyince çaldım kaşığı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Alıntı: