View Single Post
Eski 19-11-2012, 13:03   #795
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Teşekkür ederim güler abla, ilk yaptığım makinayı satış amaçlı düşünmemiştim dolayısıyla da estetiğine önem vermemiştim sağlam iş yapar olsun bana yeter demiştim.
Yapıyormusun satıyormusun gibi telefonlar alınca sağlamlığın yanında estetiğini de düşünmek zorunluluğu doğdu, estetiğini bozacak diye de sağlamlığından taviz vermiyorum en az arıza yapabilecek ve arızaları en basit giderilebilecek şekilde düşünüp yapıyorum, İçindeki döner tablosu piyasada satılan makinalarda ince baskı saçtan yapılırken ben üç milimlik krom saçtan yapıyorum delmeye ne matkap dayanıyor ne de kesmeye kesici.

Yaptığımı zevk alarak yapıyorum keyif alıyorum, bazen kafama bir şey takılıyor sabah erkenden kalkıyorum nagihan da şaşırıyor,
Sabah bir başlıyorum akşamın nasıl olduğunu anlamıyorum, nagihan bazen uğrar yahu usta sen yemek su bir şey istemezmisin dediğinde bir bakıyorum saat dört olmuş istemiyorum istemiyorum yine akşam olmuş ben bir şey yapamadım diye hayıflanıyorum.
Akşam oluyor yine iş bitmiyor ki, bu sefer yarın neleri nasıl yapacağım faslı başlıyor, bunları şikayet babında söylemiyorum çok keyif aldığımı anlatmaya çalışıyorum, bir şeyler yapmasını seviyorum.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön