![]() |
|
![]() |
#301 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili acemifüsun, çok teşekkür ederim malesef açmadı sellüka. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ciceksever, bence alın derim gelecek yıla bırakmayın. Çünkü hep mutlu ediyorlar insanı güller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Ağaç Dostu
|
Sevim'ciğim daha ne olsun,bu sayfada güllerin hele ebrulisi, petunyaların birçoğumuz onları kaybettik,sarı çiğdemin,aslanağızın, beyaz daturan benimki açmış ama ben kendilerini göremeden sönmüş akşam ve sabah sefaların, minelerin,yaprakgüzelin yalancı bakla çiçeğin hepsi çok güzel.Ellerine sağlik canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevim hanım'cığım gülleriniz de diğer çiçekleriniz de harika görünüyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım,çok teşekkür ederim artık son bahardayız yavaş yavaş kışa giriyoruz. Tüm bitkiler biraz olsun nefes aldılar havalar serinneyince. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim4; Kelebek Çalısı ister misiniz? Hhatice için çeliklediğimde bir tanede size armağan ederim düşüncesiyle çeliklemiştim. Tutmuşlar. Aslında sizde olup olmadığını bilmiyorum. ''Sizde varsa, bir başka arkadaşa gönderirim.'' Diye düşünmüştüm. Sağlık ve mutluluk dileklerimle, selamlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşım pakette resmi vardı hemde iki çeşit biri katmerli diyeri de yalın kat. İlk yıl çiçek açmıyormuş ikinci yılda açıyormuş paketin üzerinde öyle yazıyordu. Bakalım bu bahar açacakmı bede görmedim çiçeyini. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar herkezin kurban bayramı kutlu olsun. Sevgiler. Bahçeden bir kaç resimler. Gül. ![]() Başımın tatlı belası. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Ağaç Dostu
|
Devam ![]() Tohumdan yetiştirdğim vapur dumanı. ![]() Gül. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sevgili Sevim4 sizinde bayramınız kutlu olsun bahçeniz hala renklerini cömertçe sunuyor ellerinize emeğinize sağlık baş belanız da çok hoş dağıtmış kendisini.))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeniz bir harika Sevim hanım. İnciriniz ve duttunuz beni mest etti. Yaz tatilin de incire yetişiyorum ama dut u senelerce yiyemedim. Bende satın alıp bahçeme 2 sene önce ekebildim. Verilen emeğin karşılığını görmek kadar güzel bir şey yok valla. Kurban bayramınızı kutlar o güzel bahçeniz de sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili yücel bey,sizinde bayramınız kutlu olsun çokteşekkür ederim benim bahçede pek çiçek kalmadı güllerden hariç. Sevgili acem füsun,sizinde bayramınız kutlu olsun güller arada açıyorlar beni mutlu etmek için. Sayın karalale hoş geldiniz bahçeme yazın buyurun gelin hep beraber yiyelim. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Sevim 4 bahçeniz ve çicekleriniz çok güzel. Ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Ağaç Dostu
|
Güllere devam. ![]() Sari bodur gül. ![]() Renk renk sihirbaz gül. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Ağaç Dostu
|
Devam. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
sevim hanım pandanız da çok tatlıymış...üzüldüm gerçekten... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
sevim hanımcım yavrularından biriyle teselli bulabilirsiniz... ![]() ![]() bahçeniz mükemmel olmuş ellerinize ve yüreginize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-09-2010
|
sarı kırmızı gülleriniz harikaellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sayın Sevim4 Çiçekleriniz çok güzel hele güllerinize bayıldım, ebruli gülünüze defalarca baktım,elinize,çiçeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Sevim hanım. gülleriniz çok güzel açmış güzel giden sıcak havaların hakkını vermişler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sevgili arkadaşlar, sizlerden biraz ayrı kaldım cenazemiz vardı. Ben yokkende beni yanlız bırakmamışsınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsiniz. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|