![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevim hanım, çok naziksiniz. Yaptığım yanlışlıkları Arap saçına dönen bahçeler başlığından okuyabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Sevim 4 her zaman ki gibi çicekleriniz çok güzel.Sevgili kediciyide unutmamak lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2010
|
Sayın sevim4; Çiçekleriniz harika.Hele de gülleriniz çok güzel.Bir kaç tane hastası olduğum çiçek türü vardır bunlardan biri de güldür.Memleketteki evimin bahçesine sayısız türde gül ektim.Ektiğim sene bir kaç tane açtığını gördüm.Bir sonraki yaz ise yerinde yeller esiyordu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Kirikkale41, bahçeme hoş geldiniz gülleri bende çok seviyorum çok çeşidim yok ama olanlada mutlu oluyorum. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
|
Ne zamandır bahçeleri ziyaret etmiyordum.Hatta şimdide ziyaret etmesemiydim acaba.Tekrar bahçe sevdası düştü içime ama nerdeee. Baştan sona bütün çiçekleri çeri domatesleri çok beğendim.Ah benimde olsa diye hayal kurdum.Daha nice seneler kendi bahçenizle, sağlıkla, huzurla kalmanızı dilerim. Bu arada kaktüslerinizde var gördüğüm üzere.Onları da ayrıca fotoğraflarsınız belki istek üzerine ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili umutyolcusu,negüzel süpriz yapıp ta geldiniz bahçeme. Beni çok mutlu ettiniz. Allahım hepimize kendi bahçemizi nasip etsin katüslerim var ama tek tük. Dostlar sağolsunlar inşalla resimleyecek kadar olursa eklerim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
Sevim Hanım; Bahçenizi büyük bir keyifle gedim. Gerçekten insana huzur veriyor. Emeğinizi kutluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Kardeş bahçemize selamlar yolluyorum ellerinize sağlik Sevim kardeş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Cins olmayan kedilerin ve diğer hayvanarın doğalarında özgürlük var arkadaşım .Ne kadar iyi bakılsalarda onlar sokağı daha çok seviyorlar.Halbuki ne güzel ev bulmuş kendine karnı tok sırtı pek kovulsa gitmemesi lazım .Üzülme başının çaresine bakar o ,sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın .Yeni resimler bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fatoş hanım,çok teşekkür ederim benim çok çiçeyim yok güllerle idare ediyorum. Kediciğe bende çok üzüldüm ama ![]() bende onları alıp büyüteceyim çok şirinler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-09-2010
|
gerçekten çiçekleriniz çok güzeller sevim4 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
|
Kedinin annecilik iç güdüsü yabancı kımseyi yaklatırmıyor yavrularının yanına. ![]() ![]() Bunlarda iki yaramaz kardeş. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeden göründüler. ![]() ![]() ![]() Zıpcıktı beyaz açtı. ![]() Armut olgunlaşmadı henüz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda meyvelerimiz. ![]() Bunlarda kendiliğinden yetişen fideler. ![]() ![]() Selluka. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Selluka çok canlı inşallah çiçeği de vardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım; Size demiştim, ''yazılarınızı bol fotoğrafla desteklerseniz, bahçe daha bi hareketleniyor.'' Diye. Bakıyorum öyle de olmuş. Sizinde maşaallah gülleriniz çok güzel ve sağlıklı. Beyaz zıpçıktıda çok görülmeyen bir renk olsa gerek. Gerçi ben ağaç ve çalı grubu bitkiler dışındaki bitkilerden pek anlamam ya! Mevsimlik meyveleriniz de var. İncir, armut.. Hakikaten selluka açmadı mı? bende merak ettim. Sevgi ve selamlarımızı iletiyor, sağlık ve mutluluk diliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevim hanım'cığım güller ve incirler nefis görünüyor. İler de bahçeli bir evim olursa bahçesine ilk önce incir ağacı dikeceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
|
Yaprak güzeli. ![]() Güller beni mutlu etmeye devam edyorla. ![]() ![]() ![]() Petunya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
Petunya ![]() sabah sefası ![]() Bu mineyi çok seviyorum her açdğında eklemek istiyorum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
|
GÜL. ![]() Akşam sefası. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım; O Mineniz de sevilmeyecek gibi değil yani. ![]() ![]() Sağlık ve mutlulukla keyfini sürersiniz, inşaallah! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
|
Aslan ağzı ![]() Daturanın katmerli olmasını çok isterdim. ![]() ![]() Gül ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
Bu mevsimde cidem çiçek açtı. ![]() ![]() Yalancı bakla hala çiçek açıyor. ![]() Sabah sefasından son görüntü. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2009
|
bütün cicekleriniz güzel emeginize saglık karşılıgını almışsınız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2009
|
rica ederim güüleriniz muhteşem ebrulu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Gülünüz bir harika Sevim hanim. Bu yil birkac kez gördüm seralarda nedense hep son anda almadan ciktim ama önümüzdeki yil insallah bir tane edinecegim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|