agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni645Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-05-2011, 16:06   #1
Ağaç Dostu

loveflower's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2011
Sevgili gilan,sizin bahçeyi nasıl görmemişim şimdiye kadar Örnek alınabilecek bahçe düzenlemelri başlığı altındaki rüya gibi paylaşımlarınızı görünce;kendisine ait bahçesi varsa eminim çok zevklidir diye düşündüm ve haklı çıktımÇok zevkli,düzenli,ellerinize sağlık.Bahçe sayfanızı baştan sona büyük bir keyifle gezdim.Hercailer çok güzel,büyük dediğiniz saksının ölçülerini nedir?Bordo-pembe güle hayran kaldım.Ah hele o bery bahçesi,hayalimi,bahçenizde görmek çok mutlu etti.Berrylerin her çeşidine bayılıyorum.Blueberry varmıydı ben mi gözden kaçırdım acaba.Beyaz sepet çok güzel olmuş.Benim de evde boş duran sizinkiler kadar derin olmayan kulplu 2 tane sepet var,onları ne zamandır değerlendirmeyi düşünüyorum sukulent dışında başka neler dikebilirim,öneride bulunursanız sevinirim.Teşekkür ederim.Güzel bahçenizde güzelliklerle kalın.

loveflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2011, 16:11   #2
Ağaç Dostu

füsunANK's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2006
Galeri: 49
Sevgili hercai menekşe ; bahçendeki çiçekler kadar neşeli ve renkli , gene bahçendeki düzen kadar da pürüzsüz ve huzurlu uzunnn bir yaşam dileyerek, doğum gününü gecikmeli de olsa sevgiyle kutlarım.

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2011, 16:31   #3
Ağaç Dostu

nurcanaybay's Avatar

Giriş Tarihi: 19-09-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK Mesajı Göster
Sevgili hercai menekşe ; bahçendeki çiçekler kadar neşeli ve renkli , gene bahçendeki düzen kadar da pürüzsüz ve huzurlu uzunnn bir yaşam dileyerek, doğum gününü gecikmeli de olsa sevgiyle kutlarım.
Ben de ,ben deee
Her yaşınız bir öncekinden güzel olsun.

nurcanaybay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2011, 18:16   #4
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveflower Mesajı Göster
Sevgili gilan,sizin bahçeyi nasıl görmemişim şimdiye kadar Örnek alınabilecek bahçe düzenlemelri başlığı altındaki rüya gibi paylaşımlarınızı görünce;kendisine ait bahçesi varsa eminim çok zevklidir diye düşündüm ve haklı çıktımÇok zevkli,düzenli,ellerinize sağlık.Bahçe sayfanızı baştan sona büyük bir keyifle gezdim.Hercailer çok güzel,büyük dediğiniz saksının ölçülerini nedir?Bordo-pembe güle hayran kaldım.Ah hele o bery bahçesi,hayalimi,bahçenizde görmek çok mutlu etti.Berrylerin her çeşidine bayılıyorum.Blueberry varmıydı ben mi gözden kaçırdım acaba.Beyaz sepet çok güzel olmuş.Benim de evde boş duran sizinkiler kadar derin olmayan kulplu 2 tane sepet var,onları ne zamandır değerlendirmeyi düşünüyorum sukulent dışında başka neler dikebilirim,öneride bulunursanız sevinirim.Teşekkür ederim.Güzel bahçenizde güzelliklerle kalın.
Çok teşekkürler loveflower.

Büyük saksının tam ölçülerini bilemiyorum ama çapı 50cm, yüksekliği de 60cm civarı olabilir.
Blueberry yok maalesef. Önceki sene bir adet cranberry aldım. Saksıya ve düşük pH'lı açelya toprağına dikmeme rağmen yaşatamadım. Neyi yanlış yaptım bilmiyorum. O girişim başarılı olsaydı aynı koşulları isteyen blueberryden de alacaktım ama böylece yarım kaldı.

Sepetlere mevsimlik çiçekler de çok yakışıyor. Ben özellikle lobelyaları çok yakıştırıyorum. Petunya da olabilir ama genelde 1-2 ay içinde bozuluyorlar. En sorunsuz olanını isterseniz de begonya önerebilirim.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-06-2011, 09:21   #5
Ağaç Dostu

loveflower's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Çok teşekkürler loveflower.

Büyük saksının tam ölçülerini bilemiyorum ama çapı 50cm, yüksekliği de 60cm civarı olabilir.
Blueberry yok maalesef. Önceki sene bir adet cranberry aldım. Saksıya ve düşük pH'lı açelya toprağına dikmeme rağmen yaşatamadım. Neyi yanlış yaptım bilmiyorum. O girişim başarılı olsaydı aynı koşulları isteyen blueberryden de alacaktım ama böylece yarım kaldı.

Sepetlere mevsimlik çiçekler de çok yakışıyor. Ben özellikle lobelyaları çok yakıştırıyorum. Petunya da olabilir ama genelde 1-2 ay içinde bozuluyorlar. En sorunsuz olanını isterseniz de begonya önerebilirim.
Teşekkür ederim sevgili gilan.
Lobelyaları inceledim gerçekten çok yakışacaklar.Begonyanın da sorunsuz olması çok cazip.Ama sanım ben bu sene için geç kaldım,gelecek bahara hazılayacağım bu durumda sepetlerimi

Düzenleyen loveflower : 02-06-2011 saat 09:22 Neden: harf eksik
loveflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025