![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
|
Falez taşları, burada bulmam cok zor zaten. Sizin falezlere bakıp duruyorum ben ![]() Gecen sene, küvet havuzumun kenarlarına dere taşı dizmiştim. Motorlu büyük makina ile cim biçmek sorun haklısın. Taşlara yanaşamıyor makina. O yüzden, küçük bir cim biçme aldık misinalı. Onunla işler kolaylaştı. Fotoğraf makinamı ev yapılırken çaldırmıştım. O yüzden cezalıyım, eşim yenisini almıyor. Eski bir sony makina ile idare ediyorum( (acıdım kendime ilahi ![]() ![]() Eminim, yarın çok güzel bir aranjman bizi bekliyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
|
Yeni sukulent aranjmanlarım: ![]() Genel bir fotoğrafı Sukulent Düzenlemeleri başlığına ekledim. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=125 Burada da detay resimleri var. Sepet 1: Sedum kam. variegatum Sedum sieboldii ![]() Sepet 2: Sedum tricolor Sedum album Sempervivum ![]() Sepet 1 yakın: ![]() Sepet 2 yakın: ![]() Sedum kam. variegatum yakında çiçek açacak sanırım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
|
Kullandığım sepet saksıları yaklaşık 2 sene önce almıştım, evde bekliyordu. zenfree hepimizi sukulent çılgınlığına bulaştırınca vaktinin geldiğini düşündüm. ![]() Daha güzel olur diye beyaz yağlı boyayla boyadım ve alttaki resmi anneme gösterdim. Annem de "Hangisi boyalı şimdi bunların? Sağdaki daha güzel bence" dedi. ![]() ![]() Saksıların içleri zaten naylonluydu. Altları delik olmadığı için en alta 10cm kadar mıcır koydum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Ben de beyaz halini daha çok beğendim ![]() Alacalı yapraklı da çok güzelmiş.Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili gilan clematisin gelişimi çok güzel maşallah lalelerin renk uyumuna bayıldım sardunyanın rengi çok güzel gerçekten eline yüregine saglık Sedumlarda bi harika.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Beyaza bayıldım ben de ![]() Ellerine sağlık sedumlar harika olmuş sepetlerde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Arkadaşlar gibi ben de beyazı beğendim arajmanlar çok güzel olmuş sevgili Gilan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=gilan;806070 Bu birlikteliğimiz sayesinde hep daha iyiye, daha güzele ulaşıyoruz. ![]() Bu birliktelik sayesinde, (üzüm, üzüme bakıp kararıyor ![]() ![]() ![]() ![]() İyiki sizler varsınız, acaba mı diyeceğim yoksa ![]() Bugün Tekzen de, elime sepeti bir aldım, bir bıraktım. İyiki bırakmışım, şu an kalkar sepeti doldurmaya çabalardım ![]() Gilan, ellerine sağlık. Çok cok güzel olmuş. Bu sukulent ve sedum sevdamız hiç bitmesin İnşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler cemo. ![]() Varsın konu komşu ne isterse düşünsün, önemli olan bizim mutluluğumuz. ![]() Ben bahçeli evde oturup da bahçesinden bihaber olan insanlara acıyorum asıl. Hayattan tad alan bizleriz. Eveeet, aklandığımıza da göre tam gaz devam! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraf makinenizin merceği hayırlı olsun herşey daha net ve bitkilerinizin güzelliği daha belirgin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
|
Sayfaya bakmadım. Fotoğrafların hiç birini beğenmedim. Hele o sepet saksılar hiç ilgimi çekmedi. Hele hele sukulent _ sedum düzenlemeleri ne kadar da kötü olmuş. Ama bi şeye çok sevindim. Hediye gelen makro objektif süper olmuş. ![]() Ellerine sağlık sevgili hercai menekşe. Hepsi muhteşem. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
Çok çok beğendim. Sedum kam. variegatum ne kadar zarif. Çiçekleri de pembe galiba. Sedum sieboldii ile çok yakışmış. Sempevivum iyi fikir. Bitkilerin gelişmiş hallerini hayal edebiliyorum. Beyaz sepetler bence de daha şık. Evde beyaz bir çiçek sepeti var. Derinliği yok, tepsi gibi. Sempervivumlarla mı doldursam ne yapsam. ![]() Çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
|
Hepinize çok teşekkür ederim. ![]() Sevgili füsunAnk, Hiçbir şeyi beğenmemene çok sevindim. ![]() Ben toplantıya makro objektifimi de alıp geliyorum, derse hazırım. ![]() ![]() Sevgili zenfree, Sempervivum sığ saksılar için süper bir fikir. ![]() Sedum kam. variegatum da tek kök var ama dalından gönderebilirim istersen. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
|
Sayın gilan; Bahçenizi dolaştım. Çok güzel düzenlemişsiniz. Hiç gözü yormayacak biçimde. Lalelerin renkleri az bulunur cinsten. Dolu öncesinde fotoğraflayabilmeniz büyük şans. Bizde o güzelleri görmüş olduk. Ankara' dada yaz henüz gelmemişki, güllerinizden ses yok? Bordo alacalı gülünüzün bu yılki durumunu merak ediyorum. Çok alımlı idi. Clematisler sanırım tomurcuk yapmaya başlamıştır. 5-10 gün sonra açmaya başlayabilirler herhalde. Sedum türlerinizde çok hoş. Güle güle keyfini sürün. Sağlık ve afiyetle. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler Orhan Bey. ![]() Ankara'ya gerçekten de yaz gelmedi ama tam bir bahar havası yaşıyoruz. Bir bakıyorsunuz sıcaktan pişmişiz, bir bakıyorsunuz bardaktan boçanırcasına yağmur var. Tabii bitkiler de çok keyifli, hem hava ılık, hem bol su var. İnanın haftalık çim biçiyoruz. Güller henüz tomurcukta. Özellikle bordo-pembe bu sene şova hazırlanıyor sanırım, bütün üstü tomurcuk dolu. ![]() İlk clematis çiçekleri açtı. İlkini size armağan edeyim ben de. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
boya ile dayanıklığı çok artıyor ![]() Clematisinizin kendiside çekimide çok güzel. Aslında hepsi çok güzel. Ellerinize sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili gilan,sizin bahçeyi nasıl görmemişim şimdiye kadar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
![]() Her yaşınız bir öncekinden güzel olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bitkiler çiçek açtıkça çekmek lazım diye bir SLR makine almıştım. Derken kapıldım gittim ama tabii çoook çok acemiyim hala. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Büyük saksının tam ölçülerini bilemiyorum ama çapı 50cm, yüksekliği de 60cm civarı olabilir. Blueberry yok maalesef. Önceki sene bir adet cranberry aldım. Saksıya ve düşük pH'lı açelya toprağına dikmeme rağmen yaşatamadım. Neyi yanlış yaptım bilmiyorum. O girişim başarılı olsaydı aynı koşulları isteyen blueberryden de alacaktım ama böylece yarım kaldı. Sepetlere mevsimlik çiçekler de çok yakışıyor. Ben özellikle lobelyaları çok yakıştırıyorum. Petunya da olabilir ama genelde 1-2 ay içinde bozuluyorlar. En sorunsuz olanını isterseniz de begonya önerebilirim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Bende diyordum, menekşelere tutkunluk nerden geliyor........... ama buldum; Meğerse güzellikleri benziyormuşta ondan seviyormuş gilan........ Hayırlı yaşlar olsun canım,sevgiler.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|