View Single Post
Eski 30-05-2011, 17:16   #298
gilan
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveflower Mesajı Göster
Sevgili gilan,sizin bahçeyi nasıl görmemişim şimdiye kadar Örnek alınabilecek bahçe düzenlemelri başlığı altındaki rüya gibi paylaşımlarınızı görünce;kendisine ait bahçesi varsa eminim çok zevklidir diye düşündüm ve haklı çıktımÇok zevkli,düzenli,ellerinize sağlık.Bahçe sayfanızı baştan sona büyük bir keyifle gezdim.Hercailer çok güzel,büyük dediğiniz saksının ölçülerini nedir?Bordo-pembe güle hayran kaldım.Ah hele o bery bahçesi,hayalimi,bahçenizde görmek çok mutlu etti.Berrylerin her çeşidine bayılıyorum.Blueberry varmıydı ben mi gözden kaçırdım acaba.Beyaz sepet çok güzel olmuş.Benim de evde boş duran sizinkiler kadar derin olmayan kulplu 2 tane sepet var,onları ne zamandır değerlendirmeyi düşünüyorum sukulent dışında başka neler dikebilirim,öneride bulunursanız sevinirim.Teşekkür ederim.Güzel bahçenizde güzelliklerle kalın.
Çok teşekkürler loveflower.

Büyük saksının tam ölçülerini bilemiyorum ama çapı 50cm, yüksekliği de 60cm civarı olabilir.
Blueberry yok maalesef. Önceki sene bir adet cranberry aldım. Saksıya ve düşük pH'lı açelya toprağına dikmeme rağmen yaşatamadım. Neyi yanlış yaptım bilmiyorum. O girişim başarılı olsaydı aynı koşulları isteyen blueberryden de alacaktım ama böylece yarım kaldı.

Sepetlere mevsimlik çiçekler de çok yakışıyor. Ben özellikle lobelyaları çok yakıştırıyorum. Petunya da olabilir ama genelde 1-2 ay içinde bozuluyorlar. En sorunsuz olanını isterseniz de begonya önerebilirim.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön