![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
|
Frambuazlar! Geçen sene önlerine çit yapmıştım hatırlarsanız: http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1272668377 Çitin yeri değişmedi ve şu anki hali bu! ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
|
Saksıdaki zakkum çok güzel çiçeklendi. Tomurcuğu oluşalı 2 ay oluyor sanırım, çok yavaş açıyor, umarım uzun sürer. ![]() ![]() Saksıda begonvil. 3 yıldır benimle. Hiç bir zaman çok coşkulu olmuyor ama yaşıyor da. Demir eksikliği mi var acaba? ![]() Güzel çiçeklerini de gösterdi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Canım sonunda geldim, gördüm, bayıldım. Her gördüğüme bayılmamaya karar verdim ![]() Frambuazlar!!! Darısı başıma diyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
|
Bu sardunyanın durumu çok kötüydü. Baharda toprağının büyük kısmını değiştirdim, bol da Biofarm organik humus ekledim. Sonuçta coştu. Oldukça sığ bir saksısı var (uzun beyaz saksılardan) ama toprak besin açısından yeterli olduğunda dert etmiyor demek ki. ![]() Bahçenin rengi sardunyalar: ![]() Ortanca da açıyor: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Gilan çilekler harika görünüyor rengarenk sardunyalara bayıldım ortancanın rengi çok güzelmiş ellerine emeklerine saglık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Ağaç Dostu
|
2 güzel gül resmiyle de kapanışı yapalım. ![]() ![]() Bu arada beni takip eden herkese hem biraz hüzünlü hem de sevindirici bir haberim var. Ay başında Amerika'ya bir iş ile ilgili görüşmek için gitmiştim. Bu arada bu gezi sırasında çektiğim değişik bitki fotoğraflarını foruma ekledim: http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=24834 Görüşme sonucunda çok güzel bir iş teklifi aldım ve geçen hafta kabul ettim. Eğer işler yolunda giderse Ekim ayının başında Seattle'da işe başlayacağım. Zor bir karar ama bir yandan da heyecan verici. Amerika tecrübesi mesleğim açısından çok faydalı olacak. 3 yıllık bir süre için düşünüyorum. Döndüğümde hayalimdeki bahçeli evi alabilmek açısından da faydalı olacağını umuyorum. ![]() Bu durumda gilan'ın Bahçesi biraz öksüz kalacak. Evdekiler "Sen ilgileniyorsun diye bakmıyorduk, sen gidince ilgileniriz, bakımsız bırakmayız." diyorlar ama ne kadar olur bilmiyorum. Benim kadar nerede ne ekili, neyin ne isteği var bilemezler tabii. Muhtemelen çimler biçilir, bahçe sulanır, gerisi de artık kendi halinde olduğu kadar... Bir de bu evde kiracı olduğumuz düşünülürse... ![]() Gitme ihtimalimi düşünerek bu sene fazla bir şey almamaya çalıştım ama hazırı yetiyor zaten. En azından her sene içeri dışarı taşınan 20 kadar saksı var mesela. Mevsimlikleri alıp dikmekle ise hiç uğraşamazlar muhtemelen. Oof of işleri zor! ![]() Neyse ama çok can sıkmamak lazım. Sonuçta bu bahçede bir sürü şey öğrendim, hepsi yanıma kar. ![]() Düzenleyen gilan : 29-06-2011 saat 10:51 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gilan, adına çok sevindim, gidişin de gelişin de güzel olsun, şimdiden planını yapmışsın gelince bahçeli evin de olsun ![]() Bahçen yine çok güzel, aranjmanlar çok hoş olmuş. Begonvil sık sık besin desteği istiyor, yoksa yapraklarından belli ediyor. Bana da demir eksikliği gibi geldi. Gidene kadar bahçeni bizlere kapama, merak etme evdekiler de gayret edecekler, bu güzellikleri kaybetmek istemezler, onlara iyi iş bırakıyorsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Ağaç Dostu
|
Yeni işin, yeni hayatın hayırlı olsun Gilancım.. Düşlediğin gibi bahçeli evine de kavuşursun bu kararın sonucunda. Bizi güzel resimlerinden, yazılarından mahrum etmeyeceğini umuyorum.. Ne güzel arajmanlar, bahçe düzenlemeleri paylaşmışsın yeni başlığında.. Lütfen devam et. Senin Seattle'da buradakinden daha fazla verecek haberlerin olacağını hissediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok çok teşekkür ederim. ![]() Umarım gerçekten büyük bahçeli bir evim olur ve sıfırdan burada hepberaber düzenleriz. ![]() Sen de öyle diyorsan begonvile bir şeyler vereyim ben. Ekim'e kadar bu bahçemden resimler, notlar eklemeye devam ederim tabii. Ondan sonra da bir gilan'ın Balkonu başlığı açarız herhalde artık. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok sağ ol sevgili feriha. ![]() Çok haklısın, kesinlikle Seattle'dan da bir sürü şey eklerim foruma. Değişik bulduğum bir bitki görünce fotoğrafını çekmeden duramıyorum zaten. Hemen aklıma sizlerle paylaşmak geliyor. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Çok teşekkürler sevgili lir. ![]() Oradayken para da biriktirmek istediğim için bahçeli bir evim olmaz sanırım ama balkonuma neler koyacağımın planlarını yapmaya başladım bile! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Yeni isiniz hayirli olsun sevgili gilan. Dilerim hersey gönlünüzden gectigi gibi olur. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Gilan Yeni işiniz hayırlı olsun Seattle dan eklediginiz resimler bir harikaydı bardak menekşesinde şu an bir problem yok tekrar çok teşekkür ederim düşünceniz için İnşallah istediginiz gibi bahçeli bir eviniz olur sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgil lir, bu sözleriniz beni o kadar mutlu etti ki! ![]() Aslına bakarsanız ileride yapmak istediğim bahçenin bile kabaca planları hazır. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Yeni iş için kutlarım. Çok güzel bir fırsat, sizin için çok yararlı olacak. Şirketi de başarılı seçimi ve şansı için kutlamak gerek. ![]() Size en iyisi Amerika'daki agaclar.net muhabiri diyelim, malina bir kimlik versin... ![]() Fırsat buldukça oralardaki sergileri, kulüpleri araştıralım, yıllık gezi takvimini hazırlayalım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Fırsat buldukça, oranın bahçe düzenlemelerini de paylaşacağınızdan eminim ....ne mutlu size de bize de ![]() Kendim gidecekmişim gibi heyecanlandım ,tebrikler ![]() Begonvil'in suyu fazla gelmiş olabilir ,ben saksıda ki begonvili hafta da bir bolca suluyorum yetiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Gilan, yeni işin hayırlı olsun,ama üzülmedim dersem yalan olur.İnşaallah bu sahifeyi yanlız bırakmazsın.Bize oradaki değişik,ve güzel görüntüleri eklemeni ,bizi bırakmamanı diliyorum...Seni çok özleyeceğimi,hissediyorum. Ben bu bahçede seni bekliyor olacağım.Yolun açık ,ve hayırlı olsun. Selam ve sevgilerimi gönderiyorum..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Seattle gezisine göz attım.Sana oradada yazdığım gibi.....Türkiye sizin gibi mükemmel gençlere şu şarkıyı söylüyor şu anda....SEN DE BAŞINI ALIP GİTME NE OLUR ......NE OLUR TUT ELLERİMİ......HAYATTA HİÇ KİMSEYE , İHTİYACIM OLMADI ... SİZLERE OLDUĞU KADAR..... İnşaallah sende bu zengin güzelliklere kapılıp da oralarda temelli kalmazsın. Aksi halde vatanın büyük bir genç değeri kaybetmiş olur canım.....Yolun açık ve hayırlı olsun.Bu satırları içim sızlayarak yazıyorum....Neredeyse ağlıyacağım..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gilan yeni işin, yaşamın hayırlı olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sevgili Gilan yeni işin ve bahtın hayırlı olsun. İnşallah dönüşün muhteşem olacak diyorum. İstediğin bahçeli eve kavuşursun. Hayallerinizden kesinlikle vazgeçmeyin bir gerçekleşecektir. Sağlıcakla kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ben şimdiden gezilecek birkaç tane serayı belirledim. ![]() Ben tanıtım elçiliği görevine hazırım, yıllık gezi takviminde yolu düşen herkesi de çoook memnuniyetle ağırlarım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sesinizi duymak ne güzel! ![]() Çok teşekkür ederim. Balkon başlığı kesinlikle gelecek. ![]() Alıntı:
![]() İstemek başarmanın yarısıdır diyelim! ![]() ![]() Düzenleyen gilan : 29-06-2011 saat 21:17 |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|