View Single Post
Eski 28-06-2011, 17:38   #397
gilan
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
2 güzel gül resmiyle de kapanışı yapalım.

Name:  IMG_0958.jpg
Views: 987
Size:  47.4 KB

Name:  IMG_0962.jpg
Views: 1047
Size:  50.3 KB

Bu arada beni takip eden herkese hem biraz hüzünlü hem de sevindirici bir haberim var. Ay başında Amerika'ya bir iş ile ilgili görüşmek için gitmiştim. Bu arada bu gezi sırasında çektiğim değişik bitki fotoğraflarını foruma ekledim:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=24834

Görüşme sonucunda çok güzel bir iş teklifi aldım ve geçen hafta kabul ettim. Eğer işler yolunda giderse Ekim ayının başında Seattle'da işe başlayacağım. Zor bir karar ama bir yandan da heyecan verici. Amerika tecrübesi mesleğim açısından çok faydalı olacak. 3 yıllık bir süre için düşünüyorum. Döndüğümde hayalimdeki bahçeli evi alabilmek açısından da faydalı olacağını umuyorum.

Bu durumda gilan'ın Bahçesi biraz öksüz kalacak. Evdekiler "Sen ilgileniyorsun diye bakmıyorduk, sen gidince ilgileniriz, bakımsız bırakmayız." diyorlar ama ne kadar olur bilmiyorum. Benim kadar nerede ne ekili, neyin ne isteği var bilemezler tabii. Muhtemelen çimler biçilir, bahçe sulanır, gerisi de artık kendi halinde olduğu kadar... Bir de bu evde kiracı olduğumuz düşünülürse...

Gitme ihtimalimi düşünerek bu sene fazla bir şey almamaya çalıştım ama hazırı yetiyor zaten. En azından her sene içeri dışarı taşınan 20 kadar saksı var mesela. Mevsimlikleri alıp dikmekle ise hiç uğraşamazlar muhtemelen.
Oof of işleri zor!

Neyse ama çok can sıkmamak lazım. Sonuçta bu bahçede bir sürü şey öğrendim, hepsi yanıma kar.

Düzenleyen gilan : 29-06-2011 saat 10:51
gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön