![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sardunyalar hala açıyor..yılbaşı çiceği çok güzel ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunyaların keyifleri güzeldi, birkaçı soğuklardan etkilendi, diğerleri onlara göre daha iyice. Teşekkür ederim Fikret bey. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemize geçen senemart sonunda ektiğimiz limon fidesi meyvesini verdi ve boy attı. ![]() ![]() Duvarlara tırmanmama galiba değdi, çan sarmaşığı tohum kesesini olgunlaştırıyor yanılmıyorsam ![]() ![]() ![]() Zeytin ağacının yukarılarında hala çiçeklerini vermeye çalışıyor galiba bu soğuklardan pek etkilenmemişe benziyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş Limon ne kadar cabuk büyümüş, yediveren mi. Limon çiçeğinin kokusuna bayılıyorum. Gecen yıl dondan etkilenen limonum, bir tane bile çiçek açmadı bu yaz Mart ayında bir tane daha alıp, büyükce bir saksıya dikmeyi düşünüyorum. Belki kıskanırlar birbirini de bolca açarlar. ) |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Fatoş;726689] Eşim onunla özel ilgileniyor, en son gördüğümde toprağına büyükbaş hayvan tırnağını gizlice gömerken yakaladım,QUOTE] Hayvan tırnağı ne işe yarıyor acep Şimdi hayvan tırnağı bulmam gerekecek![]() Budama konusunda Mutlu Kutlu dan yardım al istersen. Ben gecen sene yanlış budadım, onun da etkisi oldu çiçek açmayışında. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=cemo;726726] Alıntı:
Budama için Mutlu beye de sorarım ama yakınımızda narenciye bahçesi olan bey gelip bakacakmış. |
|
|
|
|
![]() |
|
|