View Single Post
Eski 08-12-2010, 14:13   #762
Fatoş
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MaruL Mesajı Göster
Fatoş hanım inanın bahcenize o birbirinden güzel muhteşem çiçeklerinize hayran kaldım..öyle bi aşka geldimki hemen hepsinden dikmek istiyorum. sayenizde duymadıgım bikaç cicegide ögrendim tohum ve soganlarını bulursam hemen dikecegim mesela zıpcıktı hiç duymamıştım ismine cok güldüm buarada kızınızın evi hayırlı ugurlu olsun cok güzel..inanın bi masal gibi anlatmışsınız eşinizle ve kızınızla olan yazıları cok hoşuma gitti tebrik ediyorum ellerinize saglık herşey cok güzel..
Hoş geldiniz, sevgili Marul, iyi dileklerini ve beğeniniz için teşekkür ederim. Bizler yani üyeler birbirimizin balkon ve bahçelerini gezdikçe olmayan çiçeklerin peşine düşüyoruz. Geçen yaz ortası o kadar çok bitkim ve çiçeğim vardı ki bakımlarına yetişemiyor, onları kimseye emanet edip yazlığıma gidemiyordum artık bu kadar çok çiçek edinmeyeceğim sadeleştirmeliyim dedim, gerçi onu eşim ben yokken adıma yapmış Şimdi bu aralar yine çiçeklerin peşinde koşmaktayım, bir türlü kendime vermiş olduğum sözü yerine getiremiyorum

Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön