![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Sağ salim elinize ulaştığına sevindim. Güle güle büyütün kardeşi daha saksısına kavuşamadı. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
SDurul'cuğum, sevgili arkadaşım bu sıralar yayladaki arazilerimizin bakım işleriyle ilgileniyorum, bu ara da eşim yurt dışına giderken fotoğraf makinamı yanında götürmüş, geldiğinde sıcaklardan etkilenmiyen birkaç çiceğin fotoğrafını çekeceğim inanılmaz bir sıcaklık var, birçoğu hastalandı. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hacer, sevgili eşi ve tatlı kızlarıyla geçen hafta bize geldiler. iyi ki geldiniz, çok güzel vakit geçirdik. Her zaman bekleriz. ![]() Eşimin Rusya seyahatinden birkaç kare ,park ve bahçelerde çalışan hanımlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş Hanım son eklediğiniz fotoğraflarla insanın içi acıyor, çok üzücü bir durum Yanan o ağaçlar, o ormanlar bizim de ağaçlarımız, bizim de ormanlarımızdı. Dünya her yönden maalesef hızlı bir şekilde kötüye gidiyor, tükeniyor Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Füsun hanımcığım bu resimler geldiği son gün çekmiş , o günden önce göz gözü görmüyormuş ama mecburen dışarıya maskeyle çıkıp işlerini takip edebilmiş giysilerine is ve kokusu sinmiş daha önce gittiğinde o yanan yerleri görmüştü çok güzel yerler olduğunu söyledi, o da sizin dediğiniz gibi dünyamızın ormanları yok oluyor ne olacağız kim bilir diye dertleniyor. orası da çok sıcakmış yangından önce hava sıcaklığı 38 derece imiş, insanlığın umursamazlığı yüzünden küresel ısınma sonucu. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Fatoş Hanım, bu sene benim çiçeklerimde sıcak havalardan pek neşesini bulamadı. Kimi öldü, kimi sürünüyor, kimisi de ben bu sıcağa dayanırım diyor gibi... Sanıyorum eylül ayında kendilerine gelirler Sizin bahçe görüntüleriyle içim açıldı, ellerinize sağlık. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş hanım, eviniz de bahçeniz de harika. Lisilerinize bayıldım. Sarkan yer minesi yerini çok sevmiş, papatyalarınız ise muhteşemler. Ellerinize sağlık, hamağın tadını çıkarmaya bakın yaz bitmeden ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanımciğım çok teşekkür ederim, papatyaları tohumdan yetiştirdim, çingene etekleri, papatyaları ve lisileri seneye mutlaka bahçeye daha fazla ekeceğim, hamak işi ise hafta sonu zor ancak hafta içinde işe gitmezsem ancak keyfini çıkarabilirim |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgi'ciğim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, hepimiz bahçelerimiz de ve balkonlarımız da sevdiklerimizle sağlıkla keyfini çıkaralım. Papatya derken crisentemoların yanındaki bodur kraliçe papatyasını (asterleri) kastetmiştik. Çingene etekleri bahçede senin dediğin gibi daha neşeliler. Sevgiyle kal. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Canım benım havalar çok sıcak biraz serinlesin belki listeye bakarsın yenileri eklenier. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım bahçeme hoş geldiniz, bu çiçeğin adını bende bilmiyordum, bugün sevgili Serilaaa'nın bahçesinde öğrendim, adı portulaca umbraticala imiş, yanlış anlamadıysam semizotu cinsindenmiş , sevgiler. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş hanım, çok teşekkür ederim, yaprakları benziyor zaten sevgiler. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Sevgili Fatoş Bahcenizde zevkle gezindim. Çok hoş, çok samimi, çok sıcak geldi bana. Çiçekleriniz bahce düzeniniz çok hoşuma gitti. Sevdiklerinizle mutluluk içinde güzel günler gecirmenizi diliyorum.Sağlıcakla kalın. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemize hoş geldiniz Birol bey, evin bahçesine pek bir şey yapamıyorum, bana ayrılan alan çimlerin kıyısında 50cm çiçek ekmek için ayrıldı, geri kalan orta da daha olmayan torunların oynaması için çim alan ama usul usul ben 75cm e çıkmaya başladım,sonrası ne olur bilemiyorum. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fatoşcuğum, Allah size de, bize de, tüm isteyenlere de torun sevgisini tattırsın. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Hımmmm genişliyoruz galiba istemeden olsa gerek değil mi? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Nazlı'cığım, eşim torunlarıyla çimler de top oynayacakmış güreşecekmiş , çocuklar da söyle babama karıyerimizi bitirmeden torun morun yok diyorlar, bu en az 2-3 yılı bulur, umudumu kestim, ne yapayım bende yavaş yavaş çiçek alanını genişletiyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|