![]() |
|
![]() |
#362 |
Ağaç Dostu
|
Fatoşcuğum, çok sevindim, ne gönderirsen kabulüm.Ama ödemeli olacak. Beni düşündüğün için teşekkür ederim canım. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş hn. İzmir'in bu sıcaklarında bile bahçenizde bahar senliği gibi bir hava var maşallah. Terasta ben artık sıcakla baş edemez oldum. Her akşam iş çıkışı gittiğimde gördüğüm manzara beni fazlasıyla üzüyor. Ancak sulama yaptıktan bir kaç saat sonrası kendilerine geliyor çiçeklerim. Herşey çok güzel görünüyor emeklerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Off off beyaz maviş ne kadar güzel açmış Fatoş ablacığım lisiantuslara diyecek söz bile bulamıyorum çok güzeller gerçekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Evet güne bakancım nekadar güzel maviş lisilere nedemeli. Vallahi sen bu güzllikleri ekledice fatoşcum liste kabarıyor bu benim suçum deyil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sevimciğim beyaz mavişimin saksıyla istemedikten sonra hepsi senin olsun canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Ağaç Dostu
|
Gerçekten çok hazinmiş ablacığım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin sevgili halana mekanı cennet olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Ağaç Dostu
|
Fatoşcuğum halana Allah rahmet eylesin. Ne güzel bir hatıra bırakmış. Benim de sedum palmerim ve anne mum çiçeğim, hala dediğimiz, çok sevdiğim, babamın teyze kızlarından hatıra. Mekanları cennet olsun. Lisanthuslarınız da çok güzel görünüyor. Gerçi güzel demeye korkuyorum, ama söylemeden de geçemeyeceğim. Ellerine, yüreğine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş hanım, 45 fideden yalnızca ikisini yaşatabilenlere nisbet mi yaptınız ![]() Bu ne güzellik böyle, zamanı geçmeden bol bol fotoğraflayın lisilerinizi. Beyaz mavişiniz de gerçekten çok güzelmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Ağaç Dostu
|
Sevgiciğim teşekkür ederim hepsinin mekanları cennet olsun, rahmetli annem den de aşırdığım çiçekler de var, elim de kalanlar sadece kokulu sarkan karanfiller,anneciğim çok fedakardı her şeyini paylaşır ama asla çiçeklerini paylaşmazdı, aslında haklı idi birçok çiçeğinin katili olmuştum, bakamıyacağın kadar çocuğa, çiçeğe, hayvana sahip olmamalısın derdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sevgili Adalet hanım bende 10 tanesini fazla su vererek kaybettim tesadüfen bunları yaşatabildim tamamıyle acemi şansı, sitemizdeki ustaların yanında benim daha çok yolum var ama komşularıma nispet yapıyorum(beni çiçek bilgesi zannediyorlar) sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fatoşcum, çok hüzünlendim halanızın mekanı cennet olsun çok üzüldüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Ağaç Dostu
|
Canım benim her bitkinin bir hikayesi var bazen hüzünlü bazen buruk bazende mutlu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Sevgili fatoş harika çiçeklerin göz dolduruyor. Hepsi birbirinden güzel sardunyaların ne kadar canlı emeklerinin karşılığını almışsın. Çiçeklerinle mutlu huzurlu günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Sevgili Fatoş hanım, o beyaz mavişin bir kardeşi de artık bende yaşayacak halanız aklıma geldikçe ona daha farklı bir gözle bakacağım halanızın yeri cennet olsun sizinde herşey için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş abla süpriz sardunyalar açmadımı daha ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Bahar;673659]Sevgili fatoş harika çiçeklerin göz dolduruyor. Bahar'cığım teşekkür ederim. Galiba sardunyalar en dertsiz çiçekler fazla bakımı, hastalıkları yok,15 e yakın küpe çiçeğimi bir hafta içinde birdenbire kaybettim,bunların içinde 4 yıldır benimle birlikte olan küpeler de dahil ![]() Aslın da gülleri de seviyorum ,sizin gül bahçesine hayranım,sizin gibi başarılı olacağımı zannetmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Ağaç Dostu
|
![]() Huriye'ciğim çiçek göndermekte acemiyim, başlarına bir şey gelmeden eline ulaşmıştır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Ağaç Dostu
|
Neyse biraz daha sabrederek digüzel sardunyalarını seyretmeye devam edelim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Benim paketim sağ salim elime ulaştı birşey olmamışlar herkes yeni yerine kavuştu teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|