![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fmerry, teşekkür ederim, ben açelyayla, gardenyayı bir türlü yetiştiremedim, yanlış hatırlamıyorsam sizinde çok güzel açelyanız vardı. ekilmiş çeşit çeşit çiçek soğanlarınız vardı, benim soğanlıların büyük kısmı çıkmadı, sizinkiler bayağı büyümüşlerdir.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatma hanımcığım,çoçuklarımız büyüyünce bahar da arkadaşlarımız, akrabalarımız her baharda sıcaklar bastırmadan bize ziyarete gelir,bu sefer trafik karıştı, ama çok güzel vakit geçirip gezdik,iyi ki gelmişler, Kozak benim için vazgeçilmez, imkanım olsa oraya yerleşmek istiyorum , dünya işleri ama bana belli olmaz aniden herşeyi bırakıp gidebilirim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
evet açelyamın çiçekleri döküldü artık ama sağlıklı soğanlarda bayağı büyüdü bende kısa sürede yeni resimleri eklemek istiyorum sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Fatoş ablacığım nerelerdesin misafirler bitmedi daha ![]() Küpeliler harika görünüyorlar.Senin bana verdiklerini tutmadı ne yazık ki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Fatoş hanım çiçeklerinize küpelilerinize hayran kaldım. Coşmuşlar yerlerini sevmişler ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Tamam ablacığım teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Fatoş hanım küpeleriniz çok güzeller maşallah çok sağlıklı gözüküyorlar.Bu yıl bende yetiştirmeye çalışıyorum inşallah sağlıklı büyütebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş hanım, küpeleriniz ne güzel açmışlar öyle. Benim de vardı, açmayan bir küpem. Hafta hafta aldım, aldım, şu anda beş saksı oldular. Ve açmayan yine açmıyor, diğerlerinin ikisi açtı, ikisi de tomurcukta. Tomurcuklu olanlar bakalım ne renk açacaklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dağ Çiği, küpe çiçeğini çok seviyorum, anneminde çok küpe çiçekleri vardı, yanlarına bizleri yaklaştırmazdı, çok nazlı çiçekler derdi o yüzden geçen seneye kadar küpe çiçeği yetiştirmeyi göze alamamıştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
![]() Açarlar SDurul'cuğum, zannedersem arada verdiğim çay suyu çiçeklerin açmasına yardımcı oluyor, ben de durmadan alıyorum, dün Urla' ya montaja gittik, pazarı vardı dönüşte uğramak istedim 'amacım' sebze, meyva almaktı ama kimseyi inandıramadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Herbiri renk cümbüşü |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş hanımcığım atölyedeki minik sardunyanıza bayıldım. Miniği buysa, büyüğü nasıl olacak bilemiyorum. Çiçeklerinizin hepsi coşmış maşallah, sevildiklerini biliyorlar. Güzel günlerde keyfini sürmeniz dileğiyle... Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
|
SDurulcuğum, yaprakları küçük, çiçekleri de minyatür, ben bunlara hayranım,bir de beyaz ebrulisi var,o da birlikte çalıştığımız mimar hanımın evinin balkonunda,ona kahveye gidersem vereceğini söyledi, bir türlü gidip kahvesini içemedim, aslında gideceğim ama olmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş ablacığım bahçe çoşmuş çok güzeller heran tekrar gelebilirim ![]() Ablacığım mimar hanıma biran önce kahveye git beyaz ebrulinin resmini de çekte meraktan ölmeyeyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|