![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili Fatoş hanım merhaba, uzun zaman olmuş bahçe sayfanıza uğramayalı, yeni foğrafları merakla bekliyorum. Bahçeniz çok güzel, bütün çiçekleriniz süper, maşallah ellerinize sağlık. Keyifle sağlıkla bahçenizin tadını çıkarın. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Alıntı:
Sevgili Sdurul'a canı gönülden katılıyorum. Geri dön artık ablacığım ))) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Canım arkadaşlarım, Ankara'dayım. Kızımla çarşılarda gezmekten helak olduk, tatlı telaşlar, koşuşturmalar arasında buraya kısa süreli kaçamak yapıp sizlerle hasret gideriyorum. Ya kında bahçeme kavuşacağım, bende meraktayım, çiçeklerim ne alemde diye . Sevgilerimle selamlar... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım merhaba Evlatlar uzakta oluca çok zor oluyor. Onların yanında olduğumuz zaman evdeki çiçekleri özlüyoruz. Eve dönünce yavrumuzu, hele bir de torun geldi mi . O zaman daha da zorlaşıyor uzak olmak. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Fatoş hanım 3. sayfadayım bançeniz çok güzel kediniz o ayrı bir güzel kedinizi benim için öpermisiniz? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Hülya hanım, bu aralar İzmir'deyim ay sonunda Ankara'ya doğum için gideceğim, bahçeyi de bilmeyenlerin eline bırakacağım ama en güzel çiceğime Ankara da kavuşacağım hayırlısıyla )Sevgili maviş, teşekkür ederim, tabii öperim ) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Fatoş;977228]Hülya hanım, bu aralar İzmir'deyim ay sonunda Ankara'ya doğum için gideceğim, bahçeyi de bilmeyenlerin eline bırakacağım ama en güzel çiceğime Ankara da kavuşacağım hayırlısıyla )Sevgili Fatoş hanım sağlıklı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin torun geliyor galiba ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
İnşallah arkadaşım allahım yardım etsin. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş, bir geldin pir geldin. Her şey yine çok güzel, ellerine sağlık. Bizim kızla 1 yaş olacak aralarında. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Söylemedi deme, yaşamınıza O girince her şey başka olacak. ![]() ![]() Sevgiler arkadaşım, Elif'e selâmlar... |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
)) bizimki de kız olacak. Bebek bakmasını unuttum bakalım nasıl annene olacam bilmiyorum Bende sevgilerimi gönderiyorum, beboşu benim için öp )) |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi çok yaramaz oldu, durduğu yerde duramıyor, yakında yürüyecek galiba.![]() Bebek bakmasını öyle bir hatırlatır ki, sen bile şaşarsın. Sevgileriyle baktırıyorlar, yoksa biraz zor. Anneannelik de yakışır arkadaşıma. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayırlısıyla kucağınıza almanızı diliyorum bebişinizi. Onlar hayata gelip ,gülücükler saçarak büyümeye başladıklarında ,biz de anneanne olamayı öğreniyoruz.(tecrübeyle sabittir).. ![]() Bende: kızım beni eleştirdiği bazı konularda . _ Luna büyürken,ben de anneanne olmayı öğreniyorum. ![]() ![]() Diyerek cevap veriyorum. Zaman geçti bebek bakmayı gerçekten unuttuk. Bir de torun çok farklı. Sevgileri öyle büyük oluyor ki! Herşey kolay geliyor. Evladımızı düşünürken, canımızın canını kucaklamak ,büyütmek ayrı bir keyif. Bizim minik 2,5 yaşında oldu. Anneanne seni çok seviyorum diyerek sarıldığında , dünyalar benim oluyor. Şu an yanımda ,anne ve babası kısa bir tatile çıktılar. Birlikte keyif yapıyoruz. Bir de süpriz yaptılar.Ekim ayında bir de erkek bebiş geliyor bize de. ))Sevgiler ,güzel günler dilerim. Selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Bahçeniz çok güzel , böylesi güzellikte bir yere bakacak gönüllü çok olmalı . |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Bu arada anladığım kadarıyla çiçeği burnunda bir anneannesiniz . Rabbim evladınıza can sağlığı ile çocuğunu dünyaya getirmek nasip etsin . Her ikisine de sağlık sıhhat diliyorum . Adı ne olacak bebeğin ? Düzenleyen olcim : 01-06-2012 saat 15:52 Neden: yazım |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir komşum alır çöpten bakar, ben gelince verir.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İsim olarak Zeynep diye düşünüyorlar. Fikirleri değişmezse tabii. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatoşcuğum bahçenden güzel kareleri görünce çok mutlu oldum Dün telefonda konuştuğumuzda; bahçende pek de bir şey yok diye bahsettin Daha ne olsun arkadaşım? Ankaraya gidinceye kadar azcık dinlen, bu güzel bahçenin de bol bol keyfini yaşa canım Öpüyorum. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hülya hanımcığım, gözün aydın, hep hasretle anıyordun. Şimdi torununla anne baba olmadan özgürce istediklerinizi yapacaksınız, istediğin kadar şımartacaksın, nerden mi biliyorum annem de öyle yapardı. Birlikte çok mutluydular )) Luna ne kadar mutludur şimdi yanında. Bende o günleri görürüm kısmetse. Annemle benim kızlar çok iyi arkadaştılar birde beni dışlardılar Kurallarım varmışta... Sıra bende![]() Yeni bebek haberine çok sevindim, hayırlısı olsun Hülya'cığım. Sevgiler . Güzel günler dileğimle. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arkadaşım , Allah size de torununuzu şımartacağınız günler göstersin.Pek keyifli. ![]() İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bahçeniz,renkler harika.Gülleriniz çokk güzel. Keyifli günler diliyorum ben de size.İnşallah hasarsız atlatır sizin yanında olmadığınız günleri. ![]() Selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bildiğini okuyor. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Füsun'cuğum, Yağmurdan önce sardunyalar, clematisler,yıldız çiçekleri daha çiçekliydi bir kısmı döküldü, birde salyangoz, beyaz sinek oluşmuş ona canım sıkıldı, senden sonra ilaçladım bakalım ne olacak. Ben sana gelemedim diye bana sakın gelmemezlik yapma, arkadaşları topla, birgün bana gelin Füsun'cuğum, beklerim. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|