View Single Post
Eski 27-08-2011, 11:21   #1402
Fatoş
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat Mesajı Göster
Kuş olup uçsam bu bahçeye konsam

Bu güzellikleri görünce tabi ki çok hoşumuza gidiyor, ancak, arkadaşlar bakarmısınız her karesi kaneviçe gibi işlenmiş,toprakla uğraşmak çok zordur arkadaşlar o nu işte yukarıdaki gibi cennete çeviren Fatoş ablamın günlerce bilekler kan dişler kenetli alın dan ter akıtarak yaptığını biliyorum,işte bu yüzden Fatoş ablam ellerinden öpüyorum Sen'in
Ablacığım beni yanına çırak olarak al zira iyi usta olacak çırak,Siz'in yanınızda yetişir.
Bahçeyi geziyorum renkler çiçekler tabiat dans ediyor adeta,bir sitemi mi söyleyeyim (Siz'in cümlemiz)resim yüklemede geçikmeyiniz.
Bizlere bu güzellikleri yaşatan Fatoş ablama kucak dolusu selamlar yolluyorum hem de yürekten[/QUOTE]

Sevgili Yücel kardeşim,
yine bana övgüler yağdırmışssın teşekkür ederim. Bahçeleri ve çiçekleri seviyorum, çocukluğum bahçeli her mevsim çiçek açan bitki ve ağaçlarla dolu ne olursa olsun o evin huzuru ve neşesi kaçmayan bir evde büyüdüm Ama hala o bahçeyi yakalayamadım ama sizlerin sayesinde ona ulaşacağıma eminim, bahcelerinizde bilgilenmek beni çok mutlu ediyor
Bende senin canıyürekten bayramını kutlarım, sevgilerimle kardeşim.

Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön