![]() |
|
![]() |
#1202 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sevgili Fatoş ablacığım beni bu sene de orta yerimden çatlatmaya yine devam edeceksin anlaşılan ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Ağaç Dostu
|
Canım kardeşim, diğer arkadaşları bilemem ama ben bahçeyi arap saçına çevirmek için eşime karşı savaş veriyorken hiç bir zaman birincilik flamasını göğüsleyemem elim de değil ne bulursam ekiyorum, sonra eşim bahçeye girip temizlik yapıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2011
|
SDurul hanım, ve annem çok teşekkür ederim bu güzel karşılamanız için, sonunda dayanamadım aranıza katıldım, Ankara'ya taşınırken annemin nakliyecileri ekarte edip kamyona doldurduğu çiçeklere şimdi balkonumda bakmaya çalışıyorum,iyi ki almış saksıları... ben daha işin başındayım gerçi.. bu aralar fotoğraf makinamda bir sorun var ama 1 hafta 10 güne kadar ben de çiçeklerimin fotoğraflarını paylaşabilirim sanırım ![]() evet anne, haftaya görüşeceğiz zaten, ama tekrar söylüyorum bahçenin mahşallahı var, ellerine sağlık, öpüyorum seni... Düzenleyen elif izmir : 11-05-2011 saat 16:09 Neden: eksik cümleler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Not: balkon sayfasında seni ve çiçeklerini bekliyorum, canım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Ağaç Dostu
|
gecemumu ![]() bahçedeki güllerden portakal renklisi ![]() Sevgili eşim nasıl budamışsa geçen seneden beri aynı boyda olan beyaz clematisim. ![]() mutfak penceresindeki saksılar, daha gözüme kestirdiğim pencere pervazları var ama alıştıra alıştıra saksılarımı dizeceğim ![]() ![]() Bunlarda atölyeden aşırılıp bahçeye konanlardan. ![]() Düzenleyen Fatoş : 27-05-2011 saat 09:02 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Of of renklere bak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Ağaç Dostu
|
Merdivendeki sardunyalarım biraz meşe ağacının gölgesinde kalıyor ama geçen sene sıcakları daha rahat atlatmışlardı. ![]() ![]() ![]() Bu güngüzellerini sevgili Mutlu bey göndermişti, merakla açmalarını bekliyorum. ![]() Bunlarda atölyeden gelen sardunyalarım. ![]() Düzenleyen Fatoş : 27-05-2011 saat 09:33 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Ağaç Dostu
|
O kadar çok saksım var ki artık çareyi bahçe korkuluklarına asmakla buldum eşimin bütün itirazlarına rağmen ![]() ![]() Kaplumbağ saksıma ektiklerim çiçeklenmeye başladılar. ![]() ![]() kırmızı minyatür gülüm ve sevgili Gönül hanımın verdiği sarı sardunya ![]() Bu alacalı mineyi ekmemiştim geçen sene kırmızı ve beyaz mineler vardı, şimdi hayretle onlara bakıyorum nereden çıktılar diye ![]() ![]() Düzenleyen Fatoş : 27-05-2011 saat 09:45 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Ağaç Dostu
|
Canım arkadaşım, teşekkür ederim, resimlerin altına açıklama eklemedim acele ettiğimden yarın bir ara yazıları ekleyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Ağaç Dostu
|
Fatoşcuğum biraz ara verdiğin için merak etmeye başlamıştım. Kızınla , ailenle hasret giderdiğine çok sevindim canım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın fatoş; Bahçe sayfanıza girdiğimde her defasında hayran oluyorum inanın. En renkli bahçelerden biri sizinki. Bakmaya doyamıyorum. Son paylaştığınız güllerin formları, merdivendeki o sardunyalar enfes. Güle güle büyütün... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
not: o minik nasılda kısa sürede büyüyüp bol yapraklanıp çiçek açmış, benimkiler ise yaprakları az ama üzerileri çiçek dolu, neden yaprakları az diye meraklanıyorum. Güle güle büyüt canım |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Kaybettik
|
İnanmıyorum yaa deyivermişim fatoş hanımcım sardunyalar bir başka güzel sizin bahçenizde ![]() ![]() Güllerin rengi çok güzel çiçek çiçek olmuşlar. Emeklerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sevim hanım sardunyalar diğer çiçeklerden daha kolayıma geliyor. Gece mumu yerini sevdi mi kolay gelişip yayılıyorlar, onlara pek bir şey yapmıyorum, geçen sene üç kök ekmiştim koca alanı kapladılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Fatos hanim her seferinde cok güzel cok güzel yazip kendimi tekrar etmeyeyim diyorum ama masallah cicekleriniz birbirinden güzel. Bu yil bahce sahiplerini sevindiren bir bahar gördük sanirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çiçeksever, bu sene baharı doya doya yaşadık, hepimizin çiçeklerinin neşeleri yerinde. Bende sizin bahçenin meraklılarından biriyim, bu sene sizin bahçe dahada renkli olacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|