![]() |
|
![]() |
#1172 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
afiyetle meyvelerinide yersiniz işallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yalnız değilsin Nurcan hanım'cığım ben de hala köpek görüyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fatoş'cuğum, elma çiçeği harika görünüyor. Meyvelerinizi, sağlıkla afiyetle yemeniz dileğiyle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fatoş hanım, haçer haklı insanın içi açılıyor baktıkca. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Ağaç Dostu
|
Ablacığım valla tek gören olsam kendim de bir tuhaflık hissedicem ama bak arkadaşlarda görüyormuş ![]() ![]() ![]() Neyse sardunyaların güzelliğine dayanamamıştır belki oda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Ağaç Dostu
|
Köpek bu fotoğrafta görünüyor. Bence de sardunyaları seyrediyor. http://www.agaclar.net/forum/attachm...9&d=1304624431 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçeleriniz çok güzel, ellerinize sağlık. İzmir farkı, meyvelere benimmiş gibi sevindim. Güle güle afiyetle yersiniz inşallah. Atölyeniz Çeşmealtında mı yoksa ben mi yakıştırdım. Yazın izniniz olursa ziyarete gelmek isterim. Mutlu, renkli verimli bir bahar dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Ağaç Dostu
|
Hacer'ciğim, Nurcan hanım'cığım, Sevgi'ciğim, aslında o kareyi göstermek istemedim ama iyice merak ettiğiniz için gösteriyorum, yinede sevimli köpecik olarak hayal edin, sonra bunu sileceğim, tabii başarabilirsem ![]() ![]() Bu görüntüden sonra sabah çekmiş olduğum birkaç kareyle çirkinliği örteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Ağaç Dostu
|
Neyse merakımız gitti ablacığım ama dediğin gibi onu bahçenin güzelliğini seyreden komşunun köpeği olarak hayal etmek daha güzel alttaki görütüler harika son fotoğraf gecemumu çiçeğimi acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi'ciğim, Hacer'ciğim,o duvarı her yıl baharda boyuyorum, bu sene fırsatım olmadı, yönetime baskı yapıyorum o duvarların bir çaresine baksınlar diye. .Kızdırırlarsa oraya saksı asacağım ![]() ![]() ![]() Onlar gecemumu biraz gölgede kaldıkları için ancak açtılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Maşallah nazar deymesin sardunya küpe clematise diyecek yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Kaybettik
|
Sardunyalar öyle durup seyredilmeyecek gibi değil vallahi. İnsan bir baktımı bir daha bakası geliyor. İyide ben niye köpeği göremedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Fatoş elinize saglık maşallah meyve agaçları sardunyalar ceylanlar çok güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili Fatoş hepsi çok güzeller hele ceylanlara bayıldım nekadar masum bakıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2011
|
ellerine sağlık, hepsi çok güzel olmuş anneciğim, hepsine nasıl güzel baktığını çok iyi biliyorum, artık elmalardan gönderirsiniz bize de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Fatoş Hanım, Ben de sizin bahçeyi kaçırmışım anlaşılan.. Ve çok şey kaçırmışım ![]() Ve sizin bahçeden sonra bana karşıyaka yolu göründü yine.. Pon pon güle hayran kaldım, edinmeliyim. Ceylanlara hiç böyle alıcı gözle bakmamıştım, edinmeliyim ![]() Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende sardunyaları bahçemde daha çok sevmeye başladım, Gönül hanıma eskiden daha çok giderdim, Elif gittikten sonra gidemedim, beni kimse oraya götürmüyor, biliyorlar başlarına ne gelecek, orada vakit geçirmekten büyük zevk alıyordum, şimdi bahçedeki sardunyaların üzerine düştüm ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bütün elmalar sizin olsun tatlım ![]() (yanımıza kimseyi almayız ki arabayı rahat rahat saksı doldurayım ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ponpon güller, ceylanlar o güzel bahçenize çok yakışacak. Ankara'ya gelince ilk işim sizi Karşıyaka'nıza gitmek olacak. Beni baya meraklandırdınız ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|