![]() |
|
![]() |
#1471 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Fatoş hanımcım mutlu yıllar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablacığım ben de sizlerin de yeni yılı kutlar mutluluk, huzur ve sağlık dilerim. Çok öpüyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili Fatoş hanım 2011 yılının son haftasında bizi cennet bahçelerinden birine götürdünüz. Böyle canlı güzel ve de bakımlı çiçekler sizin güzel yüreğinizi bizlere yansıtıyor. Hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık. 2012 yılı da böyle neşeli güzel sağlıklı bir yıl olur inşallah. Mutlu yıllar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Fatoş hanım mutlu yıllar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Fatoş Hanım,sağlıklı huzurlu nice senelere inşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim, sevgili Füsun, sevgili Fatma, sevgili Gülbirsen, sevgili Hülya, sevgili Handan, bu güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder yeni yılınızı sağlık ve mutluluklar içinde geçirmenizi dilerim. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2012
|
bahçeniz harikaa...aranıza yeni katıldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili Fatoş hanım merhaba, uzun zaman olmuş bahçe sayfanıza uğramayalı, yeni foğrafları merakla bekliyorum. Bahçeniz çok güzel, bütün çiçekleriniz süper, maşallah ellerinize sağlık. Keyifle sağlıkla bahçenizin tadını çıkarın. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Alıntı:
Sevgili Sdurul'a canı gönülden katılıyorum. Geri dön artık ablacığım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Ağaç Dostu
|
Canım arkadaşlarım, Ankara'dayım. Kızımla çarşılarda gezmekten helak olduk, tatlı telaşlar, koşuşturmalar arasında buraya kısa süreli kaçamak yapıp sizlerle hasret gideriyorum. Ya kında bahçeme kavuşacağım, bende meraktayım, çiçeklerim ne alemde diye . Sevgilerimle selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım merhaba Evlatlar uzakta oluca çok zor oluyor. Onların yanında olduğumuz zaman evdeki çiçekleri özlüyoruz. Eve dönünce yavrumuzu, hele bir de torun geldi mi . ![]() O zaman daha da zorlaşıyor uzak olmak. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Fatoş hanım 3. sayfadayım bançeniz çok güzel kediniz o ayrı bir güzel kedinizi benim için öpermisiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Ağaç Dostu
|
Hülya hanım, bu aralar İzmir'deyim ay sonunda Ankara'ya doğum için gideceğim, bahçeyi de bilmeyenlerin eline bırakacağım ama en güzel çiceğime Ankara da kavuşacağım hayırlısıyla ![]() Sevgili maviş, teşekkür ederim, tabii öperim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
İnşallah arkadaşım allahım yardım etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Fatoş;977228]Hülya hanım, bu aralar İzmir'deyim ay sonunda Ankara'ya doğum için gideceğim, bahçeyi de bilmeyenlerin eline bırakacağım ama en güzel çiceğime Ankara da kavuşacağım hayırlısıyla ![]() Sevgili Fatoş hanım sağlıklı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin torun geliyor galiba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş, bir geldin pir geldin. Her şey yine çok güzel, ellerine sağlık. Bizim kızla 1 yaş olacak aralarında. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Söylemedi deme, yaşamınıza O girince her şey başka olacak. ![]() ![]() Sevgiler arkadaşım, Elif'e selâmlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bende sevgilerimi gönderiyorum, beboşu benim için öp ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bebek bakmasını öyle bir hatırlatır ki, sen bile şaşarsın. Sevgileriyle baktırıyorlar, yoksa biraz zor. Anneannelik de yakışır arkadaşıma. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Bahçeniz çok güzel , böylesi güzellikte bir yere bakacak gönüllü çok olmalı . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |