![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Fatoş ablanın yerine ben cevap vereyim Sdurul'cuğum evet onlar çörekotu. Orhan bey Fatoş ablanın dalya dediği çiçekler bodur dahlia ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Ağaç Dostu
|
Fatoş ablanın yerine ben cevap vereyim Sdurul'cuğum evet onlar çörekotu. Orhan bey Fatoş ablanın dalya dediği çiçekler bodur dahlia. Alıntı:
Gerçekten, içinde doğa sevgisini yoğun yaşayan insanlar, genellikle insani ilişkileri ve de özellikle dostluğu, daha belirgin biçimde yaşıyorlar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nazlı' cığım bahçeme hoş geldin, çiçekleri doğayı sevdiğimiz için bir şekilde sitemiz de buluştuk, ülkemizin çeşitli yerlerinden arkadaşlarımız oldu, çeşitli konular da bilemediklerimizi öğrendik sonuçta etrafımızdaki komşularımız çiçeklerle ilgili soruları olduğunda bana gelmeye başladılar, sizleri tanımama vesile olan ağaçlar nete iyi ki rastlamışım.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Harika bir bahçe yapmışsınız, çiçeklerinizde çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
|
![]() Arkadaşlar, bu ne güzel dayanışma! Gerçekten, içinde doğa sevgisini yoğun yaşayan insanlar, genellikle insani ilişkileri ve de özellikle dostluğu, daha belirgin biçimde yaşıyorlar. ![]() Sevgili Orhan bey,hemen hemen hepimiz ayni duyguları paylaşıyoruz o yüzden Ağaçlar.net'te buluştuk,içimizde ki güzellikleri doğa sevgisini bu site sayesinde daha fazla farkındalığına vardık,iyi ki burada yollarımız keşişti. Bizim bura da dalhia ya dalya derler,o beğendiğiniz bodur cinsidir çiçekleri eski 2,5lira kadar büyüktür. Teşekkür ederim, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kalambaklı bende sizin bonsailerinize özeniyorum ama sabır işi,her sabah akşam sellukarın yanına gidip bakıyorum o muhteşem çiçeği ve kokuyu tekrar görüp duyabilecekmiyim diye o an beni çok eskilere götürecek. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sevgi'ciğim çörekotlarının tohumu saksı da çimlenmemişlerdi bahçeye ne zaman döktüğümü hatırlamıyorum, ilk çiktıklarında dereotu zannetim,demek ki bahçe de daha rahat çimlenip gelişiyorlar, sizi merakla bekliyorum.Sevgiyle kal. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Ağaç Dostu
|
Ah canım arkadaşım hoş geldiniz...Eminim ki bu çiçekle her sabah çok neşeleneceksin, değişik renk skalası var. Her gün bambaşka renklerle sana merhaba diyecekler,kurumuş çiçeklerini toprağa attım, hemen çimlendiler nedense bu çiçeği çok sevdim ,önümüzdeki yıl bahçeye daha fazla ekeceğim. Sevgiyle kal. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-07-2010
|
Maşallah hepsi çok güzel açmışlar. Rengarenk çiçekleriniz var. Düzenleyen erd@l : 15-07-2010 saat 17:41 Neden: eksik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Fatoş hanım ; aynı bölge de bulunmamıza rağmen sizin glayör'ler ne kadar geç kalmış ki bu iyi birşey. Benim glayörler havanın serin geçtiği bir zamana rastlayınca zevkini sürememiştim. Begonya'nın da bu cinsini görmemiştim ,çok göz okşayıcı.Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Ağaç Dostu
|
Ablacığım yeni çiçeklerin muhteşem görünüyor.Hediyelerini güle güle büyüt ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
|
![]() Çok teşekkür ederim Erdal bey eskiden de çiçekleri severdim, sevgili sitemize rastlayınca işin boyutu değişti ,tıpkı küçük çocuk gibi şimdi her gördüğüm çiçeğe sahip olmak istiyorum hemde hastalık derecesinde sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sevgili Nurcan hanımcığım onların yumrularını ekmek için eve getirmiştim,eşim onları değişik soğan cinsi sanıp bodrum katındaki yemeklik soğan çekmecesinin alt rafının dibine koymuş neden sonra temizlik esnasında buldum, geç olmuştu ama şansımı denedim. Dediğiniz gibi atölyedekiler çoktan geçti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Ağaç Dostu
|
![]() Teşekkür ederim canım, bayram değil seyran değil ama çok sevindim, herhalde atölyenin bahçesinde köklenecek çiçek kalmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaç Dostu
|
Ablacığım süper bir eşin var tanışmak lazım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fatoş çok güzel bayıldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili Fatoş çok güzeller . O çingene eteğinde gözüm kaldı . Seneye bende tohum alıp ekeceğim . Sağlıklı günlerde keyfini sürün.Sevgiler .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili Fınduk'cuğum, sana onun tohumlarından gönderebilirim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi'ciğim kırmızı glayörlerin yumrularından sana sonbahar da gönderebilirim, iyi dileklerin için teşekkür ederim, golden globes ten de ayırabilirim,sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|