![]() |
|
![]() |
#631 |
Ağaç Dostu
|
Dün Kozak yaylasına çıkarken hareket halindeyken biraz fotoğraf çekebildim, son bahar kendini iyice belli etmiş.(eşim bütün ısrarlarıma rağmen yolda durup fotoğraf çekmeme izin vermedi, keşke yanlız gitseydim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablacığım rahmetli amcanın kızları sağ olsunlar var olsunlar hala bu güzellikleri yaşatıyorlar ellerina sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ellerine sağlık arkadaşım .Arabadan da olsa bize bu güzellikleri resimlemişsin.Ormanın içinde kaybolmak geldi aklıma ,yeşilin içinde yüzmek ne kadar rahatlattı beni Düzenleyen Hhatice : 18-10-2010 saat 16:34 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Ağaç Dostu
|
Evet Günebakan'cığım, evini ve bahçesini hiç ihmal etmemişler, her bahçe kapısını açtığım da sanki amcam yaşıyormuş hissine kapılıyorum, kendileri o evde yaşamasalar bile daima bakımlı tutuyorlar, Allah onlardan razı olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Kaybettik
|
Fotoğraflar insanda şiddetli rüzgar varmış hissini uyandırıyor. Hareket var sanki ağaçlarda. 633. mesajda birinci fotoğrafı sevdim. Buğulu bir görünümü var insanda merak uyandırıyor, masallardaki gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Ahh, eşiniz durmuş olsaydı muhteşem kareler yakalamışsınız daha net çekimler yapardınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Ağaç Dostu
|
Fatoşcuğum, canım arkadaşım, bahçen ve çiçeklerin yine çok güzeller. Bodrum papatyaların ne güzel yayılmış. Bana gönderdiklerin de çok iyi durumda ve yine açmaya başladılar. Bahçeye gitmez olduk, en kısa zamanda gözümün önüne getirmeliyim. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Ağaç Dostu
|
Ablacığım çok güzeller hepsi de hele de begonyalar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Bunu ne çok isterim bilemezsin ![]() Yine çok güzel resimler yüklemişsin .Sardunyalar,begonyalar harika bahçen hala renkli ne güzel .Bizim buralarda sonbahar kendini fena hissettiriyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili arkadaşım renk renk hepisi ayrı ayrı güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu aralar arazilerimizin bakımı için yaylaya sık gittik. İstediğiniz zaman yaylaya gezi düzenleyebiliriz.Kozak yaylası sonbaharda da çok güzel oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Ağaç Dostu
|
Sağol Günebakan' cığım, paketini gönderemedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Ağaç Dostu
|
Acelesi yok ablacığım önemli değil üzme kendini ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Ağaç Dostu
|
![]() Köşeye ektiğim büyük sellukam hiç çiçek açmamıştı, ancak şimdi çiçek goncalarıni vemeye başladı bakalım çiçeğini bu saatten sonra açabilecek mi? Arka fonda şımarık çan sarmaşığımın çiçeği tepelerden gülümsüyor ![]() Evimin bahçesinde yağmurdan sonra sardunyalar. ![]() Sevgili dünürümün bana Çanakkale'den getirdiği yazın kuruyan kışın canlanan kırmızı gül gibi açan sarmaşık verdi.İsmini bilmiyorum, yeni yeni yapraklanmaya başladı, acaba kışın açan clematis çeşitlerinden biri mi? Çiçeklerini merakla bekliyorum. ![]() Bu sanat harikasını bozmaya kıyamadım. ![]() ![]() Düzenleyen Fatoş : 02-11-2010 saat 14:26 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Ağaç Dostu
|
Müşterimin hediye getirdiği değişik bir kasımpatı, saksıdan aşağı sakan minik çiçekli cinsi. ![]() ![]() Son anda komşumun köklenmekten kurtardığı kasımpatlarım yavaş yavaş çiçeklenmeye başladı, aralarında sarı ve kırmızı beyazlı olananı da vardı, galiba yoklar, akibetlerini bilemiyorum ![]() ![]() pepinolar daha yeni çiçeklenip meyveye dönüşüyorlar. ![]() ![]() Düzenleyen Fatoş : 02-11-2010 saat 14:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|