![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Fatoş hanım damadınızın ellerinie sağlık çok güzel saksılar yapmış.Filim izler gibi bahçenizi dolaştım.Çok güzel.değişik köşeler var.çicekler güzel.Ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Fatoşcuğum gençlere kolay gelsin. Zeytinleriniz bereketli olsun. Biz de zeytinleri toplattık. Bu sene az oldu. Bir yıl çok, bir yıl az, böyle devam ediyor. Çiçeklerinin maşallahı var, benim de saksıya düşen menekşe tohumlarından bir tanesi çimlenmiş, tomucuğu var. Ama bir kök, deli olacam, şöyle gürül gürül olmuyorlar. Neyse ki sizlerin çiçeklerini seyrederek avunuyoruz. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Seninde seneye bahçende sellukalar çiçeklerini gösterecek arkadaşım merak etme. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Genetik müh. kızkardeşimi genç yaşta kanserden kucağımda kaybettikten sonra arka arkaya anne babamda kucağımda son nefeslerini verdiler. Arkada kızkardeşimden kalan iki küçük çocuk kaldı.Eniştemle birlikte o yavruların bakımını üstlendim. Okullarını bitirip hayat yollarını çizdikleri gün, kendi çekirdek ailemi çok ihmal ettiğimi fark ettim. O gün bir karar aldım. Bundan sonra ailem için her günün güzel olması için elimden gelen her şeyi yapmaya kara verdim ve hemen yaşadığım şehrin içinden bütün itirazlara rağmen taşındım. Şimdi hepsi hallerinden memnun. İçinde yaşadığımız bahçelerin içinde tatlı tatlı çekişerek bundan sonraki günlerimiz de doğanın tadını çıkarmaya onla renklendirmeye çalışacağız. Buraya taşındığımdan beri sağlık sorularım bir bir benden uzaklaştı. Doğada, hayatın verdiği stresleri süzerek bize yaşamı daha güzel sunuyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ve siz hepimizin başına gelebilecek bu acılara karşın, büyük bir fedakarlık örneği göstemişsiniz. Hayatta yaptıklarımızdan ne kadar az pişman olmuş isek, bir o kadar iç huzuru içindeyiz demektir. İç huzuru içinde olmak, tüm yaşanan olumsuzlukların sağlığımızda yaratacağı tahribatın en iyi ilacıdır. Bence. ![]() İşte siz; bu konuda güzel bir örnek olmuşsunuz. Yaşamınızı geri kalan bölümünde, hep güzel şeyler yaşayacağınıza inanıyorum. Dilerim öyle olur. Esen kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş, kardeşin için çok üzüldüm. Başın sağolsun. Bütün ölümler acı ama, genç ölümleri beni fazlasıyla etkiliyor. Arkada kalan çocuklarını büyütüp, yetiştirip hayata hazırlayarak kardeşine olan sorumluluğunu yerine getirmişsin. Ne mutlu. Acısıyla tatlısıyla yaşamak böyle bir şey... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Evet ,Sevgi'ciğim,içim biraz rahat ama kardeşim de yaşasaydı, çocuklarının büyüdüğünü görseydi diye içim hep yanıyor ama hayat acısıyla tatlısıyla bizim. Bu yaşadıklarımdan tek şey öğrendim hep önümüze bakıp yaşayacağımız günleri en iyi şekilde değerlendirmek, kıymetini bilmek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bundan sonra bizlere düşen, sabır, şükür ve dua... Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım tek tesellim bu, en azından çocukların bir sıkıntıları olduğunda arkalarında hep ben olduğumu biliyorlar, bu halimize çok şükür beterinde beteri var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Bir fidan diktim büyüsün ağaç olsun meyveleri çocuklar olsun,Sevgili Fatoş Abla siz sadece bahçenizde fidan yetiştirmediniz meyveleri çocuklar olan fidanlarıda yetiştirdiniz acınızı paylaşıyorum emeklerinize sağlık inşallah meyveleri torunlar olan ağaçlarıda yetiştireceğiz.)) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eh artık dediğiniz gibi artık torun bekleyeceğiz ama kimse de tık yok. Artık biz çocuklaşacağız, onlar bize bakacak. Hazır elimiz ayağımız tutarken torunlar büyütelim derim ama... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Dilerim dualarınız kabul olur .Sizin torunlarınızla bahçenizde resimlerinizi görürüz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Sağ ol arkadaşım, inşallah hepimizin istekleri ve duaları kabul olur. Hepimiz ailelerimizle sevdiklerimizle birlikte sağlık ve huzur dolu bir hayat geçirmemiz dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
*Limon' un Bahçesi' nden alıntı* Bu şekilde tohum yaptığını bilmiyordum, benimkine gidip bakayım dedim ama bu saatte de karanlıkta oraya çıkamam ki. -------------------------------------------------------------------------- Fatoş hanım! Çan sarmaşığına baktınız mı? Tohum vermiş mi? Benimkisi hala kurumadı. İçini açıp görmeyi o kadar merak ediyorum ki. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Çiçeklerinizin güzelliği, sizin ruh güzelliğinizden kaynaklanıyor demek ki. Gerçekten örnek bir insansınız. Bu arada çiçekleriniz gerçekten çook güzeller. Düzenleyen Uzaylı : 25-11-2010 saat 22:16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Uzaylı çok teşekkür ederim, bahçeme hoş geldiniz. Bu sitemiz de olan bütün arkadaşlarımda da ruh güzelliği var.Hepimiz Ağaçlar.net te saatlerimizi geçirip çok güzel şeyler paylaşıyoruz. Ayrıca sizin bahçeniz de heyecanla,hayranlıkla, başarılarınızı takip ediyorum. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Kaybettik
|
Öylesine benzer şeyler yaşamışız ki. Tekrar yazıp acıları tazelemenin anlamı yok. Bayramda yeğenlerimle kucaklaştım babalarının kokusunu içime sindirerek. Büyüdüler, birer meslek sahibi oldular ne güzel tesellisi sanırım bu güzellikler yaşadığımız yoklukların ![]() Ailenizle sağlık ve huzur diliyorum sevgili Fatoş o güzelim doğa içinde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |