![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-07-2012
|
sayın kasap.94 çilekleri diktiğiniz bu boruyu bu hale nasıl getirdiniz ? Bu borunun üst kısmı açık mıydı yani çilekleri diktiğiniz boşluk ! çileklerinizde özellikle bir şey yapıyormusunuz gübre vs.... ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Serdar bey: boru 200 lük siyah boru, daire testere ile delikler açılıp baş kısımları takoz ile kapatılıp toprak dolduruldu sulanıp bir hafta bekletlip çilekler ekildi. Beş senedir ayni toprağa gübre takviyesi yapılmakta. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-07-2012
|
hayvan gübresimi kullanıyorsunuz ? şerbet şeklindemi veriyorsunuz ? Düzenleyen serdar1984 : 25-05-2015 saat 15:05 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
cevap
Bir miktar yıllanmış büyük baş hayvan ve tavuk gübresi, bir miktar mil, çürümüş bahçe ve mutfak artıkları, odun külü, mangal kömür tozu, pancar melası, kireç, karıştırılıp bahçenin bir köşesinde bir sene zaman zaman karıştırıp beklettiğim gübre. Bir römork tan fazla oluyor. Bahçenin tamamında saksılarda çilek ve sebzelerde de kullanmaktayım. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sayın kasap.94 pembe çiçeğiniz bence anemon ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Hatta, bence katlısı... Rengi de maşallah çok güzelmiş Sayın kasap94. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Her zaman ki gibi şahane. Yıldızlar, gala muhteşem görünüyorlar emeğinize sağlık. Bende geçen yıl yıldız çiçeği ekmiştim. Yumruları sökmüştüm. Saklamayı beceremedim galiba kuruyup kalmışlar. Bu yıl yine ektim. Tek bir kökten mi, bu şekilde büyüdü onu merak ettim. Çiçekleri solduğunda nasıl saklıyorsunuz. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sn Kasap.94 o kadar çok çiçek ekiyorsunuz. Hep düzenli bahçeniz. Soğanlılar var, onlarca çeşit çiçek var. Ben çiçekleri üst üste ekmeden, karıştırmadan. Nasıl bu kadar çok çiçeği, düzenli bir halde ektiğinizi merak ettim . Nasıl bir yöntem izliyorsunuz. Şema mı yapıyorsunuz. Bazı çiçeklerin zamanı geçiyor soluyor. Hemen yenilerini ekiyorsunuz, bazıları kendiliğinden çıkıyor. Bahçeniz hep çiçekli. Bunun sırrını merak ettim . |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın aleydi: Yıllardır bahçe ile kendim ilgilendiğimden neyi nereye ektiğimi, nerede ne-şekil soğan ekili, ne zaman çıkması gerekiyor, kafam da kayıtlı olduğun dan, ekeceğim fideleri de ona göre yetiştiriyorum. Onun için zor olmuyor. İlginiz için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Ellerinize sağlık sayın kasap.94, yürüyüş yolunu fotoğraflara 2. baktığımda görebildim. Çok emek verdiğiniz belli oluyor. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Bahçeniz çok tertipli düzenli bir sekilde dizayn edilmiş gerçekten çiçeklerinizde çok sağlıklılar cennet bahçesi gibi olmuş emeğinize yüreğinize sağlık .. ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sn.Kasap, duvar saksılarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık. |
|