![]() |
|
![]() |
#816 |
Ağaç Dostu
|
bahçem
19-5-2013- 1-2-Aynı kökte sarı ve alaca gül. 3- Zamanı dolan düğün çiçekleri söküldü, yerlerine ipik fideleri ekildi. Elli saksı. 4- Kar beyazı gülüm. 5- Yedi yavrusu ile yem yiyen tavşanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Ağaç Dostu
|
bahçe
22-5-2013- 1- Sakız sardunyalar çiçekleniyor. 2- Giriş kapısında ki sarmaşık gül yeni açmaya başladı. 3- Balkondan bahçe ye bakış. 4-5- Mis kokulu lilyum lar açtılar. Birde ömürleri kısa olmasa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Sn. Kasap.94, 1. ve 4. fotoğraf beni bitirdi nazar değmesin. Bol ve sağlıklı çiçekler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın kasap.94 hiç yorum yapmayayım, sadece maşallah diyeyim. Az biraz da yorum yapmadan edemeyeceğim 'Nedir bu güzellikler böyle.' Harika!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Ağaç Dostu
|
bahçem
Bu gün bahçemde çiçek açması yavaşlamış bölümleri temizleyip yeni fideler ekiyorum. 1-Temizlenip çapalanan bölüm. 2-3-Karıklar açılıp sulandı. 4- Ekilecek olan aslan ağzı, ve ipek fideleri. 5- İki sıra değişik renklerde ipek fidesi orta sıra aslan ağzı fideleri ekildi. Düzenleyen kasap.94 : 06-06-2013 saat 11:30 Neden: hata |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Ağaç Dostu
|
bahçem
9-6-2013- 1-Katlı kırmızı amerils. Güler hanımın hediyesi. 2-Latin. 3-4-Duvardaki sakız sardunyalar. 5- Gilaburu bol çiçek açıyor. Düzenleyen kasap.94 : 09-06-2013 saat 11:35 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Ağaç Dostu
|
bahçem
9-6-2013-1- Bugün çiçekleri kuruyan lilyum soğanlarını ve hercai menekşelerini söktüm. 2-3- Yirmi santim derinlikte açtığım çukurlara on santim yanmış hayvan gübresi doldurup sökmüş olduğum lilyum soğanlarını ekipüzerlerini toprak ile kapattım. 4-5- Sökülen menekşelerin yerine duvar boyuna aslan ağzı fideleri, ota sıraya pembe rozet fideleri. kıyıya gelen bölümede ipek fideleri ekildi. Son iki fotoğraf hava karardığı için net çıkmadı, anca bitirebildim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Ağaç Dostu
|
bahçem
1- Sadunya ile mavi çan çiçeğinin kardeşliği. 2- kuruyan şakayıklar söküldü. Pençeler yıl başına kadar ışıksız bir ortamda bekliyecekler. 3- Bunlar da tohumları. 4-5- Nar fidanım okadar bol çiçek verdiki. Çiçekler kadar da üzerinde tomurcuk var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Ağaç Dostu
|
Sayın kasap.94 her zamanki gibi maşallah bahçe süper. Anlayamadığım lilium soğanları neredeydi de tekrar ektiniz Sayın kasap.94. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Ağaç Dostu
|
Sayın: YeniGine Ayni yerde ekili idi. Üç senedir sökül medikleri için çok sıkışmışlardı. Sökerek hem seyrelt miş hem soğanlarıda daha derine almış oldum. Çiçeksiz olduğu için dikkatiniz den kaçmış , birinci resim de duvardaki saksıların altında görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Ağaç Dostu
|
bahçem
15-6-2013 1- Nergiz lerim sarı açtılar. 2- Pembe açan gala. 3- Pembe beyaz sakız sardunya. 4- Askıda çeşitli renklerdeki sakız sardunya ve sarkan küpeler. 5- Yeni: karışık olarak ekilen, aslan azı, rozet, horozibiği, mavi yıldız, şebboy, bamya fideleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Sayın Kasap94, Bahçenizi ziyaretimde beni ağırlayıp gösterdiğiniz ilgiden dolayı tekrar çok teşekkür ederim. Sizi tanımaktan memnun oldum, maşallah bahçenizde yok yok her çeşit bitkileri özenle yetiştirip bakmıssınız ellerinize sağlık. meyve sebze bahçeniz [ATTACH][ATTACH] ![]() hediyeleriniz için teşekkür ederim [/ATTACH][/ATTACH] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|