![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok güzel görüntüler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Ağaç Dostu
|
Davetlerin en değerlisi
Alıntı:
Sayende aldığım daveti görüyor musunuz? Lillium un sizin ve sayın Güler hanımefendinin uygun olduğu bir günde eşim ile veya (eşim henüz çalıştığı için) yalnız sizleri ziyaret şart oldu. Uzun süreli eşim ile birlikte gelebilirsek balığa da gideriz. Aksi taktirde günlük ziyaret de bahçelerinizde gezmek benim en mükemmel günüm olacak. Söz uzun süreli gelebilirsek oradan temin belki zor olacağından Lillium için gelirken jumbo karides de getiririm ![]() Elinde tutuğun saksılara yer arıyorsan da benim bahçemde yer çok ![]() Bahçen hep güzeldi ama gittikçe daha da muhteşem oluyor. Torunlarınla, kızların ile sağlık ve mutluluk içinde keyfini sür. Her şey gönlünce olsun. Düzenleyen OSMAN45 : 08-06-2010 saat 07:13 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
Sayın osmanbey bizler herzaman uygunuz siz nezaman arzu ederseniz buyurun eşinizle birlikte gelin ziyaretinizden mutluluk duyarız. Sizin bahçenizde yer çoksa bizdede saksılı çiçek çok yeterki siz beyenin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İşte yeter ki yapmak isteyin alın size çilek kulesi çok ta hoş olmuş bence renkli renkli. Elinize sağlık Kasap.94 ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Mesaz kutunuz dolu galiba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili kasap.94 bahçeniz çiçekleriniz muhteşem. Ne kadar güzel coşmuşlar . Sağlık içinde keyfini sürün inşaallah. Sevgiler .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Ne güzel, ne ic acici bir bahce... Insan üyelerin bahcelerini gezerken bazen arada en güzellerini farkinda olmadan atlayabiliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sarı-kırmızı canna'ların olduğu kareye bayıldım.Sardunya'ları ne ile besliyorsunuz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2007
|
Bahçeniz çok güzel. Ben de bir kaç gündür pembeli açan glayör soğanlarını nerden aldığımı düşünüyordum sanırım kışın yapılan toplantıda siz vermişsiniz, aynıları olunca; öyle olduğunu tahmin ettim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Geçen hafta teyzemlerle beraber Gönene gitmiştik ayaküstü Sevgili Kasap94' de uğradık. Bahçesi fotoğraflarda görüldüğünden daha güzel gerçekten de =) Kendisi ve eşi çok misafirperverler, ordan ayrıldıktan sonra çiçek sevmeyen yiğenlerim bile bahçeyi çok sevdiklerini söylediler =) İşte benim objektifime yansıyanlar; Hercai menekşeler ![]() Sukulentler ![]() ![]() Latin çiçeği ![]() Yer açelyası ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
çiçeklerinizin hepsi sağlıklı görünüyorlar sağlıklı ve muhteşemler, elelrinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|