![]() |
|
![]() |
#61 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2010
|
Sayın Kasap.94 Allah nazardan saklasın huzuru eksik etmesin inşallah.. bahçeniz çok güzel saygılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
Ellerinize sağlık Sayın kasap.94. Ne kadar güzel bitkiler yetiştirmişsiniz. Duvardaki sardunya sakısılarını çok sevdim. Doğal yetiştirdiğiniz sebzelere ise çokkkkk imrendim. Afiyetle tüketin. Sevdiklerinizle , sıhhatle, keyifle güzel günler yaşayın bahçenizde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
çileklerinizin yoluna bayıldım, çok özenli bir bahçe bence tek sıra halinde dizilmiş siyha saksılarınızın içindekiler nedir ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Bahçeniz çok güzel.ellerinize sağlık.Çilekleri neyin içersine diktiniz.çok güzel olmuşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
|
cevap
Sevgili hüzün hanım . siyah saksılarda 13 nolu mesaj daki amerilis soğanların büyük olanları ektim. Yarısı beyaz pembe çizgili, yarısıda kırmızı.Tomurcuklandıklarında satmayı düşünüyorum. fotoğraflar siteden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sayın Kasap.94 çiçeğiniz lupin türkçe adı acı bakla çok güzel görünüyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili feriha hanım. Ekildiğinin ilk senesi açmıyorlar ikinci senede çiçek açıyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sn.Kasap , yetiştirdiğiniz her bitki çok güzel gelişmiş ,elinize sağlık. Amarilis'ler ve acı baklalar göz dolduruyor ,çok beğendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Sayın Kasap.94 Ellerinize sağlık çok güzel çok sıcak bir bahçeniz var. Tek kelime ile harika. Bütün resimlere baktım. Bütün çiçekleriniz birbirinden güzel.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sayın Kasap.94 hepsi birbirinden güzel harika sardunyalar, lupinler özellikle yılbaşı çiçeği ile cananlara bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Çilekler
Sayın hemşehrim, Bahçen çok düzenli ve güzel. Benim merak ettiğim pimaş borudan yaptığın çilekliğin. Yaklaşık iki ay önce çektiğin fotoğrafta yaprakları görünüyordu. Şimdi durumları nasıl? Cinsleri nedir? Sulama sorununu nasıl hallediyorsun? Toprak karışımında hangi oranda kum ilave ettin? Herhalde çok iyi verim almışsındır. İyi günlerinizde ailen ile birlikte afiyetle yiyin. Ben de benzer bir uygulama yapmak istiyorum. Bir soru daha. Frambuazların altında ağaca asılan SUSAK sanki kuş yuvası görünümünde. Hiç bir kuş gelip yuva olarak kullandı mı? Benim tahtadan gayet güzel yaptığım kuş yuvasına hiç kuş gelmedi ![]() Aynı yörenin insanı olarak bu tip kabağı SUSAK diye adlandırıyoruz dur. Çoğunlukla su kepçesi olarak kullanıldığını biliyorum. Sanırım bu nedenle o ismi koymuşlar.) Her şey gönlünce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Moderatör
|
Sevgili kasap94, bahçenizi ziyaret ettiğimde de güzeldi ama şimdi renklenince çok daha güzel olmuş. Amarillisler ne güzel açmış. Dikkat ettim kırmızılarda 6 çiçeklileri var, ben en fazla 5 li açtırabildim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|