![]() |
|
![]() |
#91 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Hayaller
Sayın hemşehrim, Hayallerimi hep Gönen barajındaki balık avımız, sayın Lilium un mangalı yakıp hazırlaması r... lı bir balık ziyafetinden sonra ailecek sizin bahçenizde sındırgılı, Güler hanımefendi, Oğuz bey ve diğer üyelerimizle bir ufak gezi ve Güler hanımefendinin dillere destan bahçesinde seyran yapmak, sizden ve Güler hanımefendiden feyzler ve tohum, çelik almak süslüyor. İnsan hayal ettiği müddetçe yaşarmış ![]() Ancak sayın Lilium u göl kenarına fazla yaklaştırmayalım fotoğraftaki balığın ağzı onu rahatlıkla yutabilecek kadar büyük ![]() Balığa giderken sucuk, pirzola götürmeyi unutmayalım, orada sanırım balık satanları bulamayız ne olur ne olmaz ![]() Her şey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Amarilislerde güller de harika ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
cevap
teşekkür ederim sevgili günebakan.gönderdiğim tohumlar çimlendimi benim ektiklerim çıkmadılar asterler tuttumu. benim asterler hızla büyüyorlar Düzenleyen kasap.94 : 28-05-2010 saat 15:11 Neden: hata |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Evet asterler tuttu ama tohumları daha denemedim çok teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kasap94, Allah bahçenizi koruyor da yolum oralara düşmüyor. Çalı süpürgeyle kovalasanız kaçmazdım. ![]() ![]() ![]() Asterler ne de güzel çimlenmiş, ben de tohum ektim, sözde yurt dışından, bir tanesi bile çıkmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
sevgili vildan hanım buyurun gelin istanbul bandırma ikisaat mesafede. asterleride nekadar isterseniz alabilrsiniz amerilisleride seçersiniz .misafirimiz olur bir çayımızı içer yemeğimizi yersiniz .bekleriz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sn.Kasap ; sonbahar da komşum oldukça büyük bir amerilis soğanı vermişti.Aynı sizin saksıda ki ler gibi 2 küçük yapraklıydı ,doğrudan bahçeye dikmiştim.Aylar geçti aynı durum da ,yaprak üzerin de de küçük noktacıklar oluşmuş. Bu konuda çok deneyimli olduğunuzu biliyorum ,ne yapmamı önerirsiniz ? Topraktan çıkarıp saksıya almalımıyım ,aynı yerde ki 4 farklı soğanım çürüdü ,buna da birşey olsun istemiyorum.Yanıtınız için şimdi den teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-02-2009
|
merhaba emeginize degmiş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Cevabınız için teşekkür ederim.Bitkileriniz çok sağlıklı ,bu da artık amatör olmadığınız gösteriyor ![]() Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kasap 94 bahçeniz çok güzel ve sıcak görünüyor gerçekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Sn kasap.94 Bahçenizi gezerken sizi bir ara çiçekçilere benzettim ![]() Sanki çiçekler satılmak için dizim dizim dizilmişler ![]() Nasıl uğraş verdiniz üşenmediniz helal size, onları sulamak saatler alır. Çiçekleri çok sevdiğiniz belli.Sarmaşık pembe gülünüz çok güzel yedi verenmi. saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
bahçem
bunlarıda lilium kardeşim fotoğrafladı bahçemden ceylan .açık ve koyu güvez katlı gül goncası(dudağı boyalı) minyatür nar fideleri koyu renk gül yerkirazı(altın çilek)fideleri Düzenleyen kasap.94 : 05-06-2010 saat 19:11 Neden: isimlendirme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Moderatör
|
Sevgili kasap94, elinizdeki saksıyı balkona taşıyın, hani oturduğumuz yere. Bahçenizde hakikaten yer bulmak zor olacak. Melisayı nereye ektiniz? Herşey çok güzel görünüyor, elinize sağlık. Sahi, unutmadan yazayım Osman45, geldiğinde haberim olsun. Beraberce bahçeme çaya beklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|