![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2009
|
Çok teşekkür ediyorum Zafer bey,Birol bey.ALLah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah.Bizlerde burada mutluluğumuzu paylaşırız. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Yoğunluktan burdaki bahçemi ihmal ettim bu aralar.Fırsat buldukça resim çektim ama yorgunluktan yükleyemedim. Ara ara çektiğim resimler. Sebzelerin keyfi yerinde, böğürtlen coşmuş durumda.bu yıl bol bol marmelet yapıcam inşallah.turuncu lilyum açtı sonunda kırmızıda açmak üzere ![]() galaların gelişimi çok güzel giderken ne olduysa yapraklar sararıp düşüyor çok üzüldüm.çok istediğim bir çiçekti.Sadece iki tanesi açtı onlarda keyifli değil ![]() ![]() Katsız küpeler tüm güzelliklerini sergiliyorlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
B ahçede bulmuş kardeşim ne annesi varmış ne babası aldı getirdi. Evde bakımı zor olduğundan ardiyeyi ona tahsis ettik.adınıda tarçın koyduk.Kendini öyle sevdiriyoki maskotumuz oldu![]() Bahçedeki diğer miniklerimiz.Annelik başka bişen nasıl bakıyo onlara ama tarçını istemedi. ![]() . |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematis bol bol çiçek vererek sevindirdi beni.daha çok çiçek vericeğede benziyor çiçekleride çok dayanıklı.On beş gün oldu hala ilk çiçeği duruyor. ![]() sevdiğim köşe ![]() Kendiliğinden çıkan şeftali fidanımız ilk meyvesini verdi.Ne büyük bir mutluluk. ![]() Naneleri ikinciye biçtim.[ATTACH]153476[/A Bayadır salatalık topluyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Evdeki çiçeklerin keyfi yerinde balkonda yerlerini aldılar. |
|