![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağçiği, turuncu lilium ve büyük saksıdaki küpe çok güzel. Küpe tek kök mü? Ayrıca sebzeleriniz sizi pazara gitmekten kurtaracak. Bereketleri bol olsun. Sevgiler. Düzenleyen Sevgi Durul : 16-06-2010 saat 23:38 Neden: Harf eksikliği |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Teşekkürler sevgili SDurul küpe tek kök.Sebze çok ektim, pazar sebzesini beğenmediğimden bu kadar uğraşıyorum.Yerli diyolar tatları o kadar faklı ki.Bendende size sevgiler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Fotoğraflardan hareketle bir şeyler söylemek gerekire estetik ve pratiğin harika uyumu diyebilirim. Elinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Selim bey elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Daha yolun başındayım. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel sözleriniz için teşekkürler Cumhur bey.Benim bahçem burdaki bahçelerin yanında deve de kulak sizi neyin cezb ettiğini merak ettim.Tanıştıkta artık beni fazla merakta bırakmayın. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba dağ çiği. Biliyorsunuz agaçlar.net'te Bitki delileri diye bir bölüm var. Bizde aramızda şakalaşırken kendi kendimize 15 Mart Dünya Bitki Delileri Günü olsun dedik ve ben Facebook'ta böyle bir grup açtım. Orada sadece üyelerimizin ve onların tanıdıklarının çekmiş olduğu fotoğrafları yayınlıyoruz. Sizde, kendi bahçenizin fotoğraflarına bir bakarsanız çok doğal ve güzel fotoğraflar olduğunu göreceksiniz. Hani diyorum sizin adınızla birkaç tanesini ... anladınız herhalde. Not; Zorlu çıkarırsanız Hhatice'yi yardımcı kuvvet olarak sevk edeceğim haberiniz olsun. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=8436 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Buralardan uzaktım ama resim çekmeyi ihmal etmedim.Bu gidişle hepimiz fotoğraf sanatçısı olucaz.Haziran yirmialtıdan itibaren en son bügüne kadar çektiğim resimler.Lilyumlar anlaşmış gibi sırayla açtılar. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
lilyumun bu rengini çok sevdim keşke daha dayanıklı bir çiçek olsaymış. ![]() ![]() yağmur damlalarıyla kabak ![]() o kadar çabuk büyüyolr ki doğa harikaları yyavru kedileri neden bu kadar çok seviyorum acaba ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Pet şişe yöntemiyle çeliklediğim küpeler açmaya başladı. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Bu küpeliler çay bahçesine ait sıcak kavurmuş onları zavallılar baygın bir vaziyette dayanamadım gittim çay bahçesi sahibine.dedim ver onları tedaviye aliyim iyileşsinler getiriyim sana o da verdi sağ olsun şimdi durumları gayet iyi yarın teslim edicem. ![]() ![]() bu benim yeni aldıklarımdan. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
küpelere devam ![]() ![]() ![]() ![]() yağmurun altında birbirlerine sarılmış güzellerim hepsini ****** içeri taşıdım çok güzeller yaa. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Cumhur bey kusura bakmayın bayağıdır buralardan uzaktım.Ben nasıl olduda görmemişim bitki delilerini o delilerden biride ben olduğuma göre ****** alabilirsiniz istediğiniz ..... ları.Hatice hanıma kapım her zaman açık. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sormayın küpe hastalığı fena vurdu hepimizi.Bu yıl ingilizlerden küpe aldığımızı duydular sanki o kadar çok çeşit küpe satılmaya başladı ki habire alıyorum.Merak ediyorum kışın nere koyacağım onları. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
İngilizlerden aldığımız küpeler farklı birşey cıkmadı ki. Yana döne mavi küpe getirttik, lila çıktı )Kışın benim bütün küpeler kar altında kaldı. Dondular diye cok üzülmüştüm, ama baharda hepsi filizlendi. Bende baharda duvara küpeler için yer yaptırdım derince. Bol çam iğnesi koydum toprağına ve diktim. Artık kışı bahcede geçirecekler. Birkaç tanesini küvet havuzun yanına diktim . Bakalım bu kış nasıl olacak. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Katsızlar benimde dışardaydı katlılarda dayanıklımı çok sevinirim. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok sevindim içim rahatladı şimdi, sağolun iyiki varsınız. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
SN.Dağ çiği,lilyumlar ve küpeler harikada kedi yavruları çok tatlı,kızlarım görmesin ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dağ çiği, özlemişiz bahçenizi. Küpeler konusunda uzmanlaşmışsınız, ne güzel coşmuşlar. Bu sene benim liliumlar da çok güzel açtılar ama bütün şölen 15 gün sürdü. Önce açanlar kokusuzdu, şimdi kokulular sırada bekliyor. Kediler bahçeleri çok seviyor anlaşılan, benim de sarışın bir misafirim var ![]() |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Küpeler konusunda sitedeki arkadaşların deneyimleri sayesinde başarılı oldum sağolsunlar allah böyle güzel dostları eksik etmesin. evet ya lilyumlar güzelliklerini gösterip kaçan cinsten. Sarışın misafiriniz çok tatlıydı ne güzelde bakıyodu çiçeklerin arasından kediler kadar zevk sahibi hiç bir hayvan yoktur her halde onun için onları çok seviyorum. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili dağ çiği , kendinide bahçenide özlettin. Küpelilerin ne güzel coşmuşlar maşallah , ellerine sağlık canım. Liliumların rengi çok hoş. Acaba kokuları varmı ? Benim liliumların hepsi kokusuz . Seneye kokuluların peşine düşeceğim sanırım. Minik yavrularda çok tatlılar . Kucak dolusu sevgiler . |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Küpelerin keyfi yerinde havaların yağmurlu gitmesi onları mutlu ediyor her halde. Benim lilyumlarda kokusuz seneye bende kokuluların peşinde olucam galiba. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Hazır hava yağmurluyken biraz daha resim eklim. marul camgüzeli kardeşliği ![]() çuhayla camgüzeli ![]() kiviler ![]() ![]() üzümler ![]() düşünüyorumda yüz metre kare bahçeye ne çok şey sığdırmışız. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
çok cam güzeli gördüm ama hiç biri bunun kadar güzel değil ![]() ![]() ben galiba çiçekleri karışık ekmeyi seviyorum ![]() begonvilin çiçekleri tek tük ama keyfi yerinde ![]() patlıcanın çiçeğiyle kına çiçeği görüntüleri hoşuma gitti.gerçi kınalar nedense marul gibi çiçeklenmeye pek niyetleri yok ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
petunyalar hala güzel |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili nazlı,lilyumlar güzelde ömrü az.Küpe çiçeklerini hep sevmişimdir sağolsun arkadaşlar onların bilgiler sayesinde bu yıl sağlıklı bir şekilde küpeleri yetiştirdim kışıda atlatırsak her şey ozaman çok güzel olucak.Kedileri okadar seviyorumki bahçeyi kırıp döküyorlar hiç ses yok bende ama biri yanlışlıkla bir dal kırsa kıyamet kopuyo dilsiz hayvanlar korumak gerek.Kızlarınıza sevgiler sizedeee. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|