![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Alıntı:
Geçen yıl çok az ektiğim çilekler okadar çoğaldıki kıyamadım güllerin etrafına diktim.Hallarinden pek memnun gözüküyolar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Çok çalışmış çok yorulmuşsunuz, elinize sağlık. Çileklerin dibine bu yıl bende saman veya ağaç kabuğu sereceğim. Sizinkiler çiçeklenmişler bile, Yalova buradan biraz daha ılıman kalıyor. 1-2 derece bile bitkilerde ne kadar fark ediyor. Panki babanızın, babanız da Pankinin yanında ne kadar memnunlar. ![]() Arada bir mecbur kalınca(hiç tercih etmiyorum), Bremen Mızıkacıları gibi kedimizin seranadı (arabaya binice hiç durmadan miyavlar), köpeğimizin salyaları eşliğinde yolculuk yapıyoruz. bir de biz durmadan konuşunca, yolculuk sonunda hepimiz ambele olmuş şekilde 2 günde ancak kendimize geliyoruz. Etrafta görüyorum, arabalarının arka camlarını açıyorlar, köpekleri başlarını çıkarıyor öylece mutlu mesut gidiyorlar. Camı açınca bizimki atlamaya kalkıyor. ![]() Bol ürünlü, bol çiçekli bir sezon dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Amin canım hep beraber bol ürünlü çiçekli sağlıklı bir yaz geçirmek ümidiyle menekşeleleriniz ve seralarınız çok güzel yosunlar faklı bir hava katmış bence saksılarınza, güle güle kullanın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili hüzün güzel bir yaz bizleri bekliyor.Yaradan emeğin ve sevginin karşılığını mutlaka verir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Dağ Çiği hem bahçeniz hemde içerideki çiçekleriniz çok güzel ellerinize sağlık kaktüslerinizde güzelmiş bir kaktüs sever olarak hemen dikkatimi çekti ,Bahar erken gelmiş çileklerinizden belli oluyor bizim taraflarda daha 2 ay hiç birşey kendine gelemez iklim farkı çok belli oluyor. Bahçenizde kediniz, köpeğiniz, bitkilerinizle sağlıklı ve mutlu yaşayın . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Burdan negüzel gözüküyor kaktüsler çağ çiçeyi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili Dağ Çiği, bahçenize hayran kaldım ne kadar doğal ve sıcak. Gerçekten çok emek vermişsiniz gösterişten uzak rengarek bir ahenk var. Arkadaşların da belirttiği gibi sıcak iklimin çok faydası var şanslısınız. Pankiye bayıldım duygu dolu bakışları var, babanız benim babama çok benziyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mormenekşe bahçemin ruhunu hisstmen çok hoşuma gitti.Panki diğer köpeklerden çok farklı sevgi dolu kedilerle olan dostluğu diğer köpekler tarafından hiç te hoş karşılanmıyor.Ellerine geçirseler parçalıcaklar pankiyi. Kedileri kucağında yatıran panki ona olan düşmanlık karşısında aslan kesiliyor doğa harikası bir köpek.Babamın babanıza benzemesi de çok hoş desenize bizler çok şanslıyız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Sevgili Dağçiği, Yosun fikrini çok beğendim, üstelikte çiçeklere çok yakışmış bende denemeden bir şey sorayım toprağın hava almasını engellemez mi? Ayrıca 65 nolu mesajınızın ikinci resimdeki (öndeki ve arkadakiler) kılıça çok benziyor (kısa olması dışında) adını biliyormusunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili turko-g Yosunu daha önce benjamin ve bodur kılıçta denemiştim, çiçeklerin daha canlı olduğunu gördüm.Menekşelerde yeni denedim şimdilik keyifleri yerinde.KIlıca benzeyen bodur kılıç. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağ çiği, katmerli pembe sardunyanızı ve göl soğanlarınızı ( ilk kez görüyorum) çok beğendim. Menekşeler çok canlı görünüyor. Baharın kıpırtıları bitkiler gibi,bizleri de canlandırıyor, öyle değil mi? Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ozbey SDdur Hoş gelmişiniz bahçeme.Rahatsızlığım nedeniye epeydir giremedim foruma.Hava okadar kötü ki burda soğuk bir rüzgar kötü çarptı beni çiçekleride fidelerimide. İnşallah tez vakitte normale döner bende bahçede doya doya çalışırım.Bahçeleri gezdim bu gece maşşallah içim açıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
sevgili dağ çiği bahçeni gezdim. çok doğal manzaranda çok güzel. anlaşılıyor ki bayağı uğraş veriyorsun.2 bahçe kolay gelsin. emeklerinin karşılığını görürsün inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Bu ara çok yoruldum bir bahçeden diğerine koşuşturup duruyorum.Çiçek ve sebzeyi bir arada yetiştirmek çok emek istiyor.Çimleride kendim yetiştirince bayağı zorlandım.Bahçede kedi, köpek birde sümüklü böcek, salyongoz la mücadele beni iyice yordu.Zevk için uğraştığım bahçe işleri yoğun mücadeleye döndü.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hatice, limon küplerin verdiği heyecanı anlatamam.İlk görüldüğünde tesadüfen ordaydım.Aman dikkat edin değerli olabilir dedim.Sağ olsunlar büyük özen gösterdiler.Üç kişiydik bir saat içinde bütün köy ordaydı.Kimi altın dolu olsa kimide ahh şarap dolu olsa vahlanıp durdular.daha sonrada ikinci küpe raslanınca heyecan iki misli arttı.Sanırım kapakları vardı onlar kırıldı.Yetkililer bizans dönemine ait tahmini beşyüy yıllık olduğunu söylediler.yerlerinden kaldırmadılar arkiolaglar gelip detaylı bir kazı olacak her halde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
İnanın böyle bir ev dostlar başına! ![]() Manzara desem; arkası da, önüde kartpostallık.. Bahçe desem, rengarenk. Her bitki ayrı güzel.. Ehh.. Bize de, size: ''Burada; tüm sevdiklerinizle birlikte, uzun yıllar, sağlık ve mutluluk içinde yaşayın e mi?'' Demek düşer. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Küplerin kırılmamış olması büyük şans, belki kapakların kırıkları da bulunup eklenebilir. Ayrıca çok derinde olmaması da ilginç. Tabii bu olay sizin bahçe çalışmalarınızı bir süre askıya almıştır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Çok haklısınız Vildan hanım bahçe işlerim aksadıı.Ama seyretmesi bile okadar zevkliydikii. Gerçekten büyük şans nasıl olmuşta yüzyıllar boyunca sağlam kalmışlar.İyikide kalmışlar bizlere büyük mutluluk yaşattılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2008
|
Çok güzel bir bahçeniz var sevgili dağ çiği, ama tabii siz de çok çalışkansınız. Gelişmeleri heyecanla takip edeceğim, küpleri çok merak ettim doğrusu. Eski şeyleri ben de çok severim. Annem kızar ama eskici diye yine de dayanamam. Bahçenizde keyifli günler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eskiye geçmişe karşı ben de çok ilgiliyim.Geçmişteki insanlar çok çalışkan ve çok zekiymişler.Bugün biz ilerdeyiz sanıyoruz ama onlar bizden çok ilerdeydiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili dağ çiçeği, emeyine ve yüreyine salik her yer mis gibi . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sevim hanım Sizin gibi güzel insanlarlarla payşalmak mutlu ediyor beni. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Neyseki diğer küp sağ salim çıkarıldı yerine ulaştı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|