![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2009
|
Tatlı kabaklarını kül ve talaşla kurtardım.Şimdilik güzel büyüyorlar. ![]() Geçen yaz dökülen latin tohumlarım kendiliklerinden çimlenp beni mutlu ettiler ![]() Düşen bir kividen kendiliğinden çimlenen kivi fidanı ![]() Kasımda ektiğim aşılı böğürtlenler çok güzel gelişti.Merak ediyorum bu yaz meyve vericekmi. ![]() Çilekler olmaya başladı. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Rüzgar kivileri mahvetti nasibimi bende aldım hastalandım soğuk bir rüzgardı. ![]() Dalları bezlerle bağlamak zorunda kaldık kivileri dilek ağaçlarına döndü. ![]() katsız küpelilerim kışı rahat atlattı keyifleri yerinde ama daha çiçek yok. Çiçeklerin arasında kendiliğinden çıkan nar fidanı ve gelincikler. [ATTACH][ATTACH] [/ATTACH][/ATTACH] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Komşularımız tarafından katledilen çınar ağacımızın kurtadığımız bir dalı budaklanınca kumruların keyfine diyecek yoktu.[ATTACH] [/ATTACH]Arkadaşımın hediye aldığı klementis ![]() Hocam 100 den aldığım lilyumlar kendini gösterdi ![]() Renkli galalar yeni uç vermeye başladı.İnşallah açtıklarınıda görürüm. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Fırça çalım açmaya hazırlanıyor. ![]() Bu haliyle bile çok güzel ![]() Begonvilim sürgünde şükür kışı atlattık. ![]() Bu da evimizin ön yüzü ama ben arkada bahçeden çıkmıyorum.İster deli diyin ister akıllı geçen yaz denize bir kere girdim. ![]() geçen yaz ektiğim sarı yaseminim açtı.Ne büyük mutluluk insanın kendinin ekip büyüttüğü. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|