![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Sayın melikesarı, teşekkür ederim. Saksınızı güle, güle kullanın. Eminim bir tane ile yetinmiyecek, değişik desenlerde bir çok fayans saksılarınız olacaktır. Tek saksılık seralar İstanbul da son dört yılın en soğuk kış'ı olmasına rağmen işe yaradı. Tabii ki biz -20 leri görmedik. Bahçe de ekili olan sardunyalar için, baloncuklu naylon ve çıta kullanarak, mini seralar yapabilirsiniz. Bilgim kadar sizi aydındatmaya çalıştım. Kolay gelsin, sevgi ve sağlıkla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ozbey teşekkür ederim. Pasiflora güney yönünde olursa ve toprağı devamlı nemli olursa daha çabuk gelişiyor. Kasım ayı na kadar daha, çok çiçekler verir. Monolya: Kokusu mukayese kabul etmeyen bir şahaser. Bulunduğu yeri gece, gündüz kokuya boğan bir muhteşem. Sevgi ve sağlıkla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Seneye bu ikiliyi ayırmam gerekecek '' ama nereye?'' ![]() Eşinize ve size, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Zafer bey sizi gerçekten tebrik ediyorum. Emeklerinize ellerinize sağlık karşılığını almışşınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Zafer Bey, Bahçenize ilgi her geçen gün artıyor..Üsküdar da Tropikal bahçe oluşturmuşsunuz ![]() ![]() Saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Zafer Bey, Gene birçok güzellikler sunarak bizleri hayran bıraktınız. Ben ayrıca duvar ve borulara yaptığınız resimleri çok beğeniyorum, çiçeklerin arasından gülümsüyor insana. Toplantıda sizden aldığım "bir gecelik gelin" yan taraftan ince bir uzantı çıkardı,neredeyse 6 santım oldu bu uzantı. Acaba yaprak mı çiçek mi?bekliyorum. fotoğraf koyamadım çünkü yine yüklemeyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Zafer Bey, Çok heyecanlandım şimdi, uzanntı yuvarlak ve ucu sivri. Ne bereketli eliniz var, henüz tek yaprak ve çiçek açacak. Üstelik bir hafta susuz kalmış, oğluma sula dedim unutmuş,geldiğimde bu sürgünü gördüm. Şimdi gözümün önünden ayırmayacağım,çiçeğini çok merak ediyorum. SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. Görüşmek üzere |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Zafer bey benimkinin ucu sivri ince uzun birşey çiçek mi açacak .Bu harika işte |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hhatice, 268 nolu mesajdaki fotoğrafta görülenin aynısı ise çiçektir. Fotoğraftaki goncanın, çiçeğe dönüşmesi en az 15 gün sürer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Zafer bey yaratıcılığınıza hayranım ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
|
Zafer Bey, Benimki yaprağa dönüştü, sizinkini görünce iyice ne olduğu anlaşıldı. Ben bu çiçeği açtırmadan rahat etmeyeceğim, en kısa zmanda emanetimi almaya geliyorum. Senin gelin açınca fotoğrafını mutlaka koy, merakla bekliyorum. Hoşça kal.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Zafer bey sizinki yapraktan çıkmış benimki kökünden geliyor ince uzun bir şey ,yaprağa benzemiyor .Çünkü şiş gibi yaprak gibi enli değil |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
Uzamak için gövde veriyor. Çiçek, yaprak boğumlarında oluşur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Zafer Bey; Bahçesi olan arkadaşlar içinde öyle yetenekliler var ki, ( bunlardan biri de sizsiniz) onların bitkilerine baktığım kadar, o bitkileri sunumda kullandıkları objeler de, hemen dikkatimi çekiyor. İşte öyle sunulmuş bitkiler, kendilerine baktırıyorlar. Tebrik ediyor, sağlık içinde keyfini sürmenizi diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Süpriz çok güzel Zafer bey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel zafer bey, benimkide açar işallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Çok güzel.Fakat bir gecelik olması üzücü.Galiba onu değerli kılanda bu özellik olmalı.Harika bir bahçeniz var.Duvarlar çok güzel olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer Bey,oğluma laptop çok gerekli olduğu için ona gönderdik, biz açıkta kaldık. On gündür internete giremiyordum, şimdi de işyerinde girip Epiphyllum' u görme şansını yakaladım, gerçekten çok güzelmiş. Bu çiçekle tanıştırdığınız için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Eskilerin tabiriyle, "efrâdını cami, ağyârını mani", harika bir bahçe olmuş. İnşallah daha yakından görmek de nasip olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|