![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Uzun zamandır bahçemin fotoğraflarını ekleyemiyordum.Fotoğraf makinam servisten yeni geldi Bahçeme ait az sayıda fotoğraf sunuyorum şimdilik.Devamı inşallah ilerleyen günlerde Öncelikle sarmaşıkların prensesi clematis hanımdan başlayalım Duvara yakın bolca tomurcuklanan ve yavaş yavaş çiçeklenen küçük pembe çiçekli clematis comtessede bouchaud ve kiyo sarmaş dolaş oldular.Sonbahardan beri verdiğim 20-20-20 NPK işe yaramış anlaşılan.Piilu ve multi blue ise henüz sürgündeler.![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Saksıya diktiğim mineler açmaya devam ediyorlar.Ortalarına ise Sevgili Füsun Ablamın hediyesi ipek çiçeklerini diktim. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Biraz geç oldu ama sümbüllerimin de fotoğrafını koydum.Kokusunu şimdiden çok özledim ![]() Sevgili Zafer Abinin hediyesi Yıldız çadırı tohumunu bu yıl işyerimin penceresinin önünde çimlendirdim bol güneş alıyor..Epey uzamaya başladılar. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
1 aydır işe giderken yolumun üzerinde çiçeklerle gelin gibi donanmış Osmanlı'nın tarihi surlarını gördükçe hayretler içinde kalıyorum.İçimden şöyle diyorum;Aslanağzını bahçeye diksem,özel gübreler versem de surların üzerinde muhteşem açan bu aslanağızları kadar güzel olamazlardı Tabi yanılmıyorsam sanki bunlar aslanağzı değil mi arkadaşlar?![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|