![]() |
|
![]() |
#301 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
devam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Ağaç Dostu
|
devamı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Ağaç Dostu
|
Of of of... Manzaralar harika, semaver müthiş, clematislere gelince; ne diyebilirim ki, azmin elinden bir şey kurtulmazmış ![]() Geçen yıl açmasını aylarca beklediğiniz yıldız çadırının yerini bu yıl arap yasemini almış, kısa sürede pencereyi kapatır, başka yere yönlendirin bence vakit varken. Her şey çok güzel de, fotoğraf makinanızın tarihi 2009 da kalmış ![]() Ellerinize sağlık, seneye bakalım neler göreceğiz bu güzel bahçede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Ağaç Dostu
|
Değerli arkadaşlarım, Uzun süredir bahçemi ihmal ettim çünkü bahçeli evimi sağlık sorunlarından dolayı kiraya vermek zorunda kaldık.Şimdi yine aynı mahallede bir sitede balkonu sabahtan akşama kadar güneş gören güney cepheli bir daire kiraladık.Yeni kiracılarımız bitki ve hayvanları çok seven bir aile umarım kaldığım yerden bitkilerime iyi bakarlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Yılmaz Yalçın; Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Umarım şimdi sağlığınız yerindedir. Sağlık her şeyden önce gelir. Tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz da, sizi de aramızda görürüz. Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dünyalı, Temennileriniz için çok teşekkür ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Ağaç Dostu
|
Yılmaz bey, geçmiş olsun, şifalar diliyorum. Zaman zaman hepimiz zor günler geçiriyoruz, eminim siz güney balkonunuzda çok daha güzel bitkiler yetiştireceksiniz. Çok sevdiğiniz yıldız çadırı güney balkonlarına bayılır, haberiniz olsun. En kısa zamanda balkon başlığınızı görmek isterim, ara sıra kiracınıza gidip oradaki bitkilerden de haber verin bize. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yılmaz bey çok geçmiş olsun umarım artık herşey istediğiniz gibi gider. Yeni balkonu görmek için sabırsızlanıyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Geçmiş olsun efendim, İnşallah sağlık içinde emellerinizi yeni evinizin balkonunda gerçekleştireceksiniz. Hevesiniz sürsün yeterki. ALLAH ' a emanet olun. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Yılmaz Yalçın; Yaşam hepimiz için acı-tatlı sürprizlere gebe. Bazen umulmadık bir biçimde yaşam tarzımızı değiştirmek durumunda kalabiliyoruz. Önemli olan yeni konumumuza uyum sağlamak. Biraz gayret ederse, bir süre sonra yine mutlu olabilmeyi başarıyor insan. İnşallah sizde kısa zamanda tatlı sürprizlerle karşılaşır, yaşanmış sorunları bir an önce unutursunuz. Herşey gönlünüzce olsun. Esenlikler diliyorum. Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 25-08-2012 saat 01:59 Neden: Cümle düşüklüğü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Ağaçlar Net Ailesi içerisinde olmak çok farklı bir duygu.Hepinize teşekkürler.Cümlemde anlatım bozukluğu olduğunu yeni farkettim özür..Hasta olan Ali Bebekti ağır bir hastalık geçirdi ama şimdi Allaha şükür çok iyi.Doktoruna evimizin pek güneş görmediğini söylediğimizde doktoru, bol güneş gören bir eve taşınmamızın bebeğin sağlıklı büyümesi açısından daha iyi olacağını söyleyince hemen evimizi kiraya verip site içinde bir yere taşındık.Bitki özlemini gidermek açısından melisa ve 3 adet akşam sefasını balkonuma yerleştirdim.Şimdi ise balkon demirlerine monte edeceğim saksıda yer almak üzere kış aylarına kadar çiçekli kalacak bitkiler arıyorum.Bu aşamada önerilerinizi bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Ağaç Dostu
|
Önce sağlık, bahçeler de bitkiler de kafamız rahatsa, sağlığımız yerindeyse keyfimize keyif katıyorlar. Siz her mevsimde her yaşında açan çiçeğe sahipsiniz nasıl olsa... (Allah sağlık versin tüm evlatlara) ![]() Bu mevsim pek bitki yok, kışlık bitkiler için biraz daha (2 hafta kadar) beklemekte fayda var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Ağaç Dostu
|
Herkese tekrar merhaba ![]() Yeni evimize taşındıktan sonra ancak toparlandık ve balkonu camla kapatıp 5 adet uzun saksıya bol bol karışık renkte hercai menekşe diktik.Akşama kadar güneş gördükleri için pek fazla bakıma ihtiyaç duymadılar ve bol bol çiçeklendiler.Tek tür çiçekle şimdilik yaza kadar idare edeceğiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-11-2013
|
Sevgili Jigi-der, menekşeleriniz çok güzel. balkondaki sandalye ve masayı kaldırırsanız oldukça büyük bir alana sahip olacaksınız. Salatalık ekerseniz balkonunuza çok yakışacağını düşünüyorum. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|