![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Çilli'yi Altın kafese koymuşlar, ah Satı ablamın bahçesi demiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
Yılmazcığım, Birgün çok gezen birisinin eşine şunu söylemişler. ''senin kocan ne kadar da çok geziyor'' Cevap vermiş. '' Fazla gezdiğini sanmıyorum. Fazla gezen birisi olsaydı bizim eve de uğrardı'' Maşallah heryerdesin fakat bahçen de yoksun. Ben biliyorum sebebini de... Nasılsın? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten çok sevindim.Eylül ayı yeniden sürgün ve çiçek verme zamanı..Eylül ortası gibi clematisiniz size süpriz yapıp o zarif çiçeklerini sunacaktır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Ağaç Dostu
|
Ateş çiçeğim geç açtı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
|
Yine yıldız çadırları.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Yıldız çadırları ve japon fenerim epey sürgün verdi ve çiçekte.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Kaybettik
|
Yılmaz bey emeklerinize sağlık bahçeniz, özellikle sarmaşık türü bitkileriniz çok güzel. Ama ben memleket manzaralarına bayıldım Samsundan öteye gittim fotoğraflara bakarken. Hem en uç noktasına gittim karadenizin. Hem de en güzel yıllarına çocukluğumun, ilk gençlik yıllarımın. Sağolun, varolun, sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sellukanın fotoğrafını çekemiyorum çünkü komşunun balkonunun iç tarafında açmış ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
|
Bu kadar uzun bekleyişten sonra açarsa böyle poz poz fotoğraflanır işte, keşke biraz daha net olsaymış ![]() Sizi bu kadar bekletmesine değdi mi Yılmaz bey, beğendiniz mi yıldız çadırını? Sellukanız da biraz hainmiş yani, kendisini bakıp büyüten sahibini bırakıp komşunun balkonunu şereflendirmiş ![]() Ben olsam ne yapar eder bitkiyi kendi balkonuma yönlendirirdim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yılmaz bey Yıldız çadırları 3 renk bir arada çok güzeller. Tohumlarını toplamayı unutmayın sakın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yıldız çadırı çok şirin bir çiçekmiş..Geç açtılar ama bol bol seviyoruz.Ama tohumlar hala olgunlaşmadı sanırım geç kuruyor? Selluka hain çıktı.Ama bu akşam bir parçasını kopartıp baktım henüz beyaz renteydi ve kokmuyordu sanırım çok olgunlaşınca kokuyor değil mi?Bir salkım da yere düşmüş sarı kırmızı tonda ama kokmuyordu sanırım o da kurumuş ve dökülmüş..Bu arada akşam sefası bir dalda biri pembe diğeri sarı açmış.Eşim kokusunu çok beğendi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Uzun zaman bahçemden çiçeklerimi sizinle paylaştım..Artık evimizi satıyoruz.Daha iyi ve cazip fiyata bir ev bulduk;terası var geniş ama bahçeli evimi özleyeceğim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yılmaz, inşallah her şey yolunda gider, yeni evinde güle güle otur deriz. Bende saksıda acem borusu var kaç yıldır kendini toparlayamadı. Saksıdaki hanımelim de öyle ama acem borusundan daha çok gelişti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
|
Kardeşçiğim hayırlısı olsun, yeni evin size sağlık, mutluluk, bereket getirsin, güle güle oturun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hakkınızda hayırlısı olsun Yılmaz bey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
|
Yeni eviniz hayırlı olsun, güle güle sağlıkla oturun. Sizde bu sevda oldukça terası da bahçeye çevirirsiniz. Çok çok büyük saksı alırsanız (alışveriş merkezlerinde ağaç diktikleri boyutlarda) o sarmaşıklar terasta da rahat yetişir. Artık teras sayfanızı bekleyeceğiz. ![]() Yıldız çadırının pembe olanının tohumuna talibim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evimizi almaya karar veren kişi kredi alamadı şimdilik sanırım oturacağız ama satılık ilanı duruyor.Açıkcası yeni alacağımız evi de kaçırmak istemiyoruz 5. kat ve büyük terası var;,İstanbul manzaralı...Beklemedeyiz henüz..Yıldız çadırlarının tohumlarını toplamaya hiç vaktim olmadı umarım dökülmemişlerdir pek ilgilenemedim bu telaşlardan ama sizin için söz en kısa zamanda bakıcam ve mektupla yollayacağım ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
|
Memleketimden eski ev manzaraları..Bir zamanlar içlerinde mutlu insanlar yaşardı;dün gibi hatırlıyorum kapının önünde oturan yaşlı teyzeyi her geçişimde sokaktan gülümserdi..Artık yaşamıyor..Keşke zamanı geriye sarıp o teyzenin ellerinden öpebilseydim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|