![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Deutziayı ilk kez gördüm. Bahçem olmadığı için çalı türleri bodur olmadıkça genelde pek ilgimi çekmez ama bunun çiçekleri çok güzel. İlgi çekmeyecek gibi değil. Güle güle büyütün. Bahçenize oldukça hoş bir renk katacak. Campanula glomerulata sümbül çiçekli kampanula değil mi? Bu yıl ben de onun tohumlarını zengardendan aldım ama çimlendiremedim bir türlü. Zaten bu yıl ciddi bir çimlendirme özürlülüğü yaşadım. Herhalde toplu halde daha güzel görünecektir. Ben de çiçeklerini sizlerde severim artık. Sevgili SDurul bahçenizin güzelliği ve mutluluğunuz daim olsun. Sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Diğerleri, ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nevsune, mesajınızı okuyunca duygulandım. Güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim. ![]() Campanula glomerulatayı köklü olarak sevgili jineop göndermişti. Aynı bitki uyanmış, yanında yöresinde tohumdan çimlenen yok. Buna da şükür, çünkü bu bitkiyi çok sevdim. Uyanmasaydı üzülürdüm. Açmış hali burada. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
İlginç böcekler. ![]() ![]() Salyangoz kabuğu, sanırım içi boş. ![]() Önceden görmeye bile tahammül edemezken alıştım galiba. ![]() ![]() ![]() Bir önceki görüntüden sonra oldukça sevimli geldi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Delfinyumların boyu bir metreye yaklaşmış. Önceden boyları çok kısaydı. ![]() ![]() ![]() Sincapların kırdığı ceviz kabuğunda çimlenen sabah sefası. ![]() ![]() Sayın tturt'un gönderdiği tohumlardan çimlenen sabah sefası. Bakalım nasıl açacak, yaprak yapısı ve rengi farklı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Dünden görüntüler...Sondan başa.... ![]() ![]() Yağışlar, ilaçlama, çapa derken bazıları geç kaldı. Dün kavun, soğan, mısır, fasulye ekimi yapıldı. Ayrıca tohum takas etkinliğinden hediye gelen tohumlardan yetiştirdiğim domates fidelerini de diktik. ![]() ![]() Hava epey kararmıştı, flaşlı çektim. Kirinia Roxelana/Ağaç Esmeri. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Çok sağ olun Öğretmenim. Gerçekten çok işimiz var. Konserveler başladı bile. ![]() ![]() ![]() Asterler açmaya başladı. ![]() ![]() ![]() Bu renk şebboyu çok sevdim, son bir gayretle bir daha bir daha açıyor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Papaz eriği kurudu artık derken canlandı geldi. Dört beş yıldır meyve vermiyordu. ![]() Kirazlar yakında toplanır. ![]() Trabzon hurması meyvelerini büyütüyor. ![]() Dutlar olgunlaşmış. Eşim haber vermese göremeyecektim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili selis, çok teşekkür ediyorum, duygular karşılıklı. Bitkiniz ne kadar güzel, daha önce görmediğim bir bitki, adı nedir acaba? Sizin için gönderdiğim pembeli her yerde çok çok açmış. Seneye tohumla falan uğraşmasam mı, yabani bitkiler insanı hiç üzmüyor. Biraz fren yaptım gibi, hafta sonu çiçek almadım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Dikensiz böğürtlenin çiçeklerini clematise benzettim. ![]() ![]() Hanımeli mis kokusuyla açmış. ![]() Yakında ekinezyayı açmış olarak göreceğiz. ![]() Pazardan aldığım hasekilerin çiçeği geçmişti. Bu sonradan tek bir çiçek daha açtı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Kırmızı gül... ![]() ![]() Sevgili Sarıgöz'ün ta Bulgaristan'dan gönderdiği Polonya menşeili papatya tohumlarından çimlenenler... Teşekkürlerimle...Sevgiler... ![]() Saksıdaki pervane çiçeklimin ilk tomurcuk ve çiçeği. Bu balkonda; geçen akşam pencere açık, ben arkadaşların bahçelerini geziyorum, mis gibi bir koku... Arkadaşların bahçelerinin kokusu, buraya kadar geldi diyorum bir yandan. Sonradan fark ettim ki koku bizim pervane çiçekli yaseminden geliyormuş. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Dünden kareler... Coreopsisler. ![]() Aynısafa ve kelebek. Aslında çok güzel kelebekler vardı çekemedim, ama pusudayım. ![]() ![]() İris tohum kesesi. Daha önce hiç görmememiştim. ![]() ![]() Üzümler büyüyor. ![]() ![]() Hünnaplar açmış, çok güzel kokuyordu ve arı sesinden durulmuyordu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Tüm ağaçların sulanması için damlama kurulacak. Bu damlama hortumu 100 metre, 60 metre daha alınacakmış. ![]() ![]() Toprağın altından boru ararken, bazı çiçeklerim eşim tarafından sökülüp atılmış. ![]() ![]() ![]() ![]() Bu vesileyle yerini değiştirmek istediğim biberiyenin yeri değişti. Frambuazın meyveli olanı sökülüp yeniden dikildi. Yeni yerlerine uyum sağlarlar umarım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
Hayırlı kandiller olsun ablam bahçen yine süper |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nevsune, inanın yıllardır içindeyiz, ben de zeytin ve hünnabın çiçeğini agaclar.net'ten sonra öğrendim. ![]() ![]() Bu haftamız kiraz toplamakla geçti. Oldukça yorucuydu. Bu gün son ağacı topladık. ![]() ![]() ![]() Oğlum da yardım etti. ![]() Vee kasada... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili jineop, teşekkür ederim sayende. Ama henüz sarılıcı bir düzenek yapılamadı. Eşim bir gün çapa, bir gün ilaç, şu bu derken ilgilenemedi. ![]() ![]() Sizlerin bahçeleri yanında düşünüyorum da, bu sayfayı hangi cesaretle açmışım diyorum bazen. ![]() ![]() İşte böyle arkadaşım, görüşmek dileğiyle...Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|