![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili SDurul, aman yarabbi ne güzel görüntüler sergilemişsin yine bahçenden . Kırmızı gülünü solmaya durdu demişsin ama ne kadar güzel çıkmış resimlerde maşallah. Akşam sefaları aynı sevgili Adalet ablamın bana gönderdiği renklerde, çok güzel açmışlar. İki renkli japon gülüde çok güzel , ellerine sağlık. Ramazan başladı başlayalı bahçelerle pek ilgilenemiyorum. Gündüz pek halsiz düşüyorum, kollarım kalkmıyor birşey yapmaya. Bugün yine de bir gayret dedim sebze bahçesinde birazcık ot yolayım dedim , öyle otlanmışlar ki. Son haftalarda yağmuru yedikçe otlar beslenmiş ![]() Benimde ön bahçemde krem rengi gülümde kara leke oluştu. Araştırmaktayım , henüz bir çözüm bulamadım. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Akşamsefalarına bayıldım. Tozlaşmayla birbirlerinden renk almşlar. Sevgili sevgi tohum alıyor musunuz. Beyaz akşamsefası tohumu. Kırmızı bende var. Birde rozet çiçeklerinden. Kırmızı ve beyaz. Benim için sakla lütfen. Rozet çiçekleri eylülsonrası bolca tohum yapar. Sevgiler ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öğretmenim, kaktüslerinizden sonra bahçe veya balkon sayfasında diğer bitkilerinizi bekliyoruz. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kaybettik
|
Genel bir balkon ve bahçe sayfası açmam gerekecek evet. Bu yaz mevsimlik çiçeklerim büyüdü diyemeden zamanı geçti. Diğer çiçekler sıcakla boğuşuyor. Önümüzdeki baharda sağlık içinde ulaşırsak inşallah mini bahçeyi de hareketlendirmiş olurum. O zaman sayfa açarım ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok isteyip tohumdan yetiştirdiğim iki kök ezan çiçeğimin yaprakları sararıyor. İnşallah ölmez de açtığını görürüm. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|