![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Çizmeler ayağımdan hiç çıkmıyor ki sevgili aleydi. ![]() Uzun çengelli sopayla dolaşmak mı, o olmaz işte. Görünce; sopa bir tarafa, ben bir tarafa, o bir tarafa. ![]() Biraz sonra törenle gidiyorum bakalım. Otlar da temizlenmiş, hayırlısı. ![]() Sevgiyle... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Hepsi hazer yılanı. Ben korkmam ama eşim birden bire karşılaşmaktan hoşlanmıyor. Bu yüzden eşim çizmelerinin konçlarına maşa gibi sıkıştırılan birer küçük çıngırak taktı, yürüdükçe çıngır çıngır ötüyor. Yılanlar da geldiğini anlayıp hiç görünmeden yoldan çekiliyorlar. Yılanların sağır olduğu söylenir ama bir şekilde algılıyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bilhassa gece vakti arazide yürümem gerekirse ayaklarımı yere hızlıca vurarak yürüyorum ki büyükbaş bir hayvan olarak düşünsünler beni, ezilmemek için kaçsınlar yolumdan Bizim buralarda da gündüzcü hazer yılanları çok, alıştık onlara ama yaz aylarında gececi olan engerekler de mevcut. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Bu sene traktörle çalışan silkme makinası aldık, bakalım bu kez memnun kalacak mıyız? Alıntı:
Teşekkür ederim. Bu sene en sorunsuz biberler. Üç çeşit biberimiz var, tatlı biber, acı biber ve emcelli biberi. Acı kıl biber turşu, diğerleri kurutularak değerlendiriliyor. Tohumluk bırakılan emcelli biberler. ![]() Dalında, ![]() Toplananlar, ![]() Tohumluk ekinezyalar. ![]() Gaura bahardan beri açıyor. ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdiye kadar eşim değişik türlerde yılanlarla bahçede çok karşılaşmış. Ben sadece iki kez gördüm. Boz yörük ikinci karşılaştığım yılandı. İlki şeritli engerek. Nedense ondan korkmamıştım. Havalar serinledikçe sanırım daha rahat hareket ederim. Çizmelere küçük çıngırak iyi fikirmiş fakat çok sık karşılaşmıyorum. Düzenleyen Sevgi Durul : 16-09-2015 saat 00:34 Neden: Fotoğrafı sileceğimi belirtmiştim. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|