View Single Post
Eski 06-07-2015, 02:56   #3651
Tilki Mete
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sevgili A_NOMAD,
Evet epey zamandır fare görünmüyor ve eşime göre de zehirsiz ve zararsız bir canlıymış. Ben zehirinden, beni öldüreceğinden korkmuyorum. Görüntüsü ve cüssesi beni ürküten. Kısaca fobi diyelim.

Sevgili asmalıtepe, inşallah dediğiniz gibi olur, bir daha karşılaşmayız.

Yılandan daha tehlikeli, sinsi ve sessiz yaratıklar uzak olsun hepimizden. Sevgiyle...
---------------
Utanacak bir şey yok özen gösterince olmuyor. Bu sene ben de tohum çimlendirmede hiç başarılı olamadım. Şimdi her saksıda bir şeyler çimleniyor, etiketler falan hak getire, araştır dur şimdi.
Kaktüs saksısında, önce domates gibi gelmişti, değil galiba, bakalım kimlerden çıkacak?

Eklenti 561489
Mmmmm yılan ohhh olsada yesek ( ıyy ) avcı lazımmı abla
şu dört harfli canlıdan daha fazla korktuğum gerçeği sizi motive etsin yılana zarar vermedikten sonra o size zarar vermez ben bunu bildiğim için şu ana kadar hiç korkmadım ( karşılaştığımda en fazla 2-3 defadır )istanbulda çok olmuyor böyle şeyler anca köye gidince işte belki oda o dört harfliden siz korkun boşverin yılanı ohh misss yemiştir şimdi o dört harflileri

Özenince olmadığını bu sene anladım seneye elime geçeni atıcam bir yerlere çıkan çıkıyor zaten
Tohumun domates olup olmadığını anlamak için gövde ile birazcık oynayıp düşüncenizi tescillemiş olursunuz

(Çok ordan oraya bir cevap oldu ama kusura bakmayın toparlayamadım )

Tilki Mete Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön