![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bahçede sürekli kalmadığımız için yanımızda bir şeyler götürmek gerekiyor. Çalışmak insanı bayağı bir acıktırıyor. İşte arada börek gibi şeyler, pişirici de yeni olunca böreği de paylaşmış oldum. ![]() Sedumlar istemediğiniz kadar çok, isterseniz kardeş bahçede de boy gösterirler. Sevgilerimle... Pazar gününden, aslanağızları. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
[QUOTE=SDurul;1380908]Sevgili aleydi'cim, hitap şekline kızmak mı, bilakis mutlu oldum. ![]() ![]() Bahçede sürekli kalmadığımız için yanımızda bir şeyler götürmek gerekiyor. Çalışmak insanı bayağı bir acıktırıyor. İşte arada börek gibi şeyler, pişirici de yeni olunca böreği de paylaşmış oldum. ![]() Sedumlar istemediğiniz kadar çok, isterseniz kardeş bahçede de boy gösterirler. Sevgilerimle... İnşallah Sdurul ablacım gönüller bir olsun ![]() ![]() Aslanağızlarını ben açmış olarak almıştım . Sanki kurumuşlar . Zamanlarımı geçiyor . Yerlerini mi sevmediler anlayamadım . Seninkiler çok güzel açmışlar . Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|