![]() |
|
![]() |
#2491 |
Ağaç Dostu
|
Kanayan kalplerin güçlü sürgünü kargoda hırpalanmış. Şimdilik tek yapraklı, umarım yaşar. ![]() Pitosun tomurcukları bir türlü açamadı. ![]() Solanum dulcamara da kış uykusundan uyanmış. ![]() Şeftali açmış, arılar da hemen toplanmış. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Ağaç Dostu
|
Soğuğa dayanıklı veronika biraz yayılmış. ![]() Bu yabani otun çiçeğini takip edeceğim, yaprak yapısı ve yayılışı çok hoş. ![]() Ponpon gülüm tomurcuklanmış. ![]() ![]() Muskariler de açmaya karar vermiş. ![]() ![]() Şimdilik bu kadar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın SDurul Her zamanki gibi gidişat mükemmel, bizim muskarilerin çiçekleri soldu sizikiler yeni açıyor ve devran dönüyor, emeklerinze sağlık. Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Durul'cuğum, kaybettiğin bitkiler için üzülme, doğanın adsız çiçekleri etrafında, nazlanmadan, bir şey beklemeden seninle. Bu arada, fotoğrafların her zamanki gibi harika, çekimler profesyonel, ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Ağaç Dostu
|
Sayın adneser, aynı bitkiler yedi iklim bölgesinde yer alan bahçelerde, farklı zamanlarda gelişim gösterip, farklı zamanlarda açıyorlar. Sitemizin güzelliği de burada.... Hepsini görebiliyoruz. Sevgili Adalet hanım, teşekkürler... Daha açacak çok kır çiçeği var, hele bir güneş yüzünü gösterse. ![]() Bugün hava yine bulutlu ve yağmurluydu. ![]() Tam tohumları ekmeye niyetlenmiştik hava yine bozdu. Allahtan ceviz aşıları bitmişti. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 |
Ağaç Dostu
|
Tohumlar yarın ekilecek. Bu arada her saksıda bir şeyler çimleniyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekeceğim tohumlardaki karışıklığı önlemek için cd kalemim hazır, bundan sonra öğrenmek için çabalayıp durmam en azından. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
çok teşekkür ederim. bu siteye bayılıyorum. o kadar çok işime yaradı ki. hepinize teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-04-2013
|
Bahçenize bayıldım Ellerinize emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Ağaç Dostu
|
Nihâyet hafta içi üç gün süren çalışma sonucunda cevizlerin aşılanması tamamlandı. Ben gidemediğim için, fotoğraf çekilemedi. Aşı sonrasına ait görüntüler. ![]() Aşılanan ağaçların gövdesine çizik atılıyor. ![]() ![]() ![]() Ağaçlar aşı için kesilince bahçe bomboş kaldı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Ağaç Dostu
|
Hoş geldiniz, teşekkür ederim. ![]() Bugün öğleden sonra gittiğimiz bahçede tam 284 adet footoğraf çekmişim. ![]() ![]() Şimdilik seçip küçülttüğüm birkaç kare, diğerlerine daha sonra bakabileceğim. Dut yapraklanıyor. ![]() Elma tomurcukta. ![]() Mürdüm eriğinin çiçekleri. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Ağaç Dostu
|
Dün iki çeşit değerli bitkim oldu. ![]() Araç değiştirdiğimiz benzinlikte hemen her hafta gördüğüm ve oldukça yayılım göstermiş bir bitkiden, eşimin karşı çıkmasına rağmen bir çelik aldım. O bu tutmaz, ben sana köklü isterim dedi. Diktim bakalım tutacak mı? Bu arada bitkinin adını öğrendim, lavantinmiş. ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçeye getirttiğimiz toprakta güzel bir bitki çıkmış, o da unutma beni çiçeği imiş. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Ağaç Dostu
|
Sonunda tohumları bugün ektim. ![]() Tümü ilk kez yetiştireceğim çeşitler. ![]() ![]() ![]() ![]() Bunların dışında katmerli mor datura, digitalis, karışık çan çiçeği tohumlarımı da ektim. Ekilecek diğerleri sonraya kaldı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili SDurul; çok güzel tohumları atmışsınız... Haydi bakalım darısı inşallah çimlenmelerine, çiçeklerine olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Ağaç Dostu
|
Paylaşacak çok fotoğraf var, umarım izleyen hiç kimseyi sıkmamışımdır. ![]() ![]() ![]() Adını bugün öğrendim. Arum sp. Teşekkürler sevgili jineop. Çiçeğini takip edeceğim. ![]() ![]() Sincaplar ceviz stoklarını bitirememişler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Ağaç Dostu
|
SDurul'cugum hiç sıkılırmıyız ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kendime ayrılan yerlerde, boş bulduğum her noktaya birşeyler ektim. Arap saçına dönen bahçe olması yakındır, tabii başarılı olursa. ![]() Ayrıca bugün sebze bahçesi yapılacak yer çapalandı, gübrelendi. İkimiz de çok yorulduk. ![]() ![]() Çapa makinasını soranlar oluyor bazen, yakından çektim. ![]() Hava çok bulutlu, rüzgârlı ve soğuktu. ![]() Rüzgârın etkisi havuzun yüzeyinde hissediliyordu. ![]() Küçücük bir dal olarak diktiğim Cezayir menekşesi bir metrekare kadar yeri kapladı. çabuk gelişiyor. Seviyorum böyle nazsız bitkileri. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Sdurul taş duvar şebboyuna bende bayıldım zaten bitkiler bizim istediğiz değil de kendi istedikleri yerde yetişiyorlar ama buda ayrı bir güzel görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-12-2011
|
SDrul hanım; kocayemişlerinizin açması için en az beş yaşında olması lazım.Bu arada bahçeniz çok güzel.Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|