![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öneri için teşekkür ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen hafta Nilgün'le onu konuştuk. Gerçekten kolay olmayacak bakalım baş ederiz herhalde. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu hafta bahçede bitkiler gelişimlerini devam ettiriyorlardı. Yeni açan çok farklı bitkilerde olmadığından hem de tekrardan kaçınmak adına daha az fotoğraf ekleyeceğim. Kırmızı yapraklı acer bu mevsimde ki güzelliklerini sunmaya başladı. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Aldın da, nereye dikeceksin a benim kardeşim )) Demek hala dikecek yer var. Evett.. kesinlikle iflah olmazsın sen karar verdim ben![]() Bahcenin genel görüntüsünü cok güzel. Geniş acı foto. ları seviyorum. Neyin nerede olduğunu daha iyi yazıyorum hafızama. Nilgün ün köşe göze çarpıyor ![]() Açelya yıkılıyor maşallah. Sana da maşallah, Allah gücünüzü arttırsın. Git gel her hafta kolay değil. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ağlayan kalpler harika bir türlü edinemediklerimden bir fiyatıda oldukça yüksek geliyor bana. Güle güle büyütün Sevgili Tturt Ağaç şakayığın tohum kapsülü de dörtane birbirine küsmüş horoza benziyor )) |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Taner hocam maşallah her şey çok güzel ve intizamlı ellerinize sağlık Esen kalın |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Taner bey, Başka bir arkadaşın bahçe sayfasında orman gülü satışı sormuşssunuz belki size yardımcı olabilir diye 2 adet resim yüklüyorum işgal için şimdiden affola. 2012 yılı Bayındır çiçek festivalinde görüp beğenip fiyatı pahalı diye almadığım orman gülleri bol çiçekli resimleri. Düzenleyen smnunal : 16-04-2013 saat 10:39 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|