![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
emeğinize sağlık ayrıca şunu söylemek isterim ki, bahçenizde çıkan yabani otlar bile keyiflidir eminim, bu bahçede olupta keyifsiz olacak bir canlı düşünemiyorum, kelebekler de dahil ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın tturt, Bitkiniz çan çiçeği gelecek yıl çiçek açacak kışı dışarıda geçirirse çiçeklenmesi daha güzel olacaktır bilginize. Bu arada bahçeniz tüm güzelliklerini sunmaya başlamış sevdiklerinizle beraber sefasını sürünüz. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ediyorum. O zaman bu sizin bize hediye gönderdiğiniz bitkilerden biri. Saksı değişimi sırasında etiketi kaybolanlardan. Yarın hemen etiketini koyayım. Bu durumda bu çiçeği daha güneş alan bir yere mi almam gerekecek. Bir de saksıda mı kalmalı yoksa toprakla mı buluşturmalıyım. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Ayrılmaktan çok bir sonraki kavuşmayı düşündüğümden Perşembe günleri zor geçiyor, Cuma günleri akşam çok zor oluyor. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
hangi resim o gölge seven bitki, vişne ağacının altıne koyduk dediğiniz, rica etsem söylermisiniz bende olan bir bitkiyse adını öğrenmeye çalışacağım da ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
2967 Numaralı mesajdaki yeşil yapraklı bitki aynı bitkinin 2767 numaralı mesajda ki 4. Fotoğrafta çiçekli halini de görebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
bahçeniz çok güzel |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sn.Tturt göremeseydim çatlardım çok güzelmiş, ailecek mutlu günler diliyorum |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Boysenberry, dikensiz böğürtlen, yine ismini unuttuğum küçük myeveli bir berry çeşidi hepsi birbirine girmiş durumda. Çiçeklenmeye ve meyve tutmaya başlıyorlar artık meyveleri olgunlaşınca hangi tür olduğunu anlayabileceğim. ![]() ![]() ![]() Bu tür'ün küçük meyveli tür olduğunu düşünüyorum. (Geçen sene buradan ismini paylaşmışım ismi Rubus fr. thornless evergreen) ![]() ![]() Düzenleyen tturt : 03-05-2013 saat 11:07 Neden: Açıklama |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Moderatör
|
Sevgili tturt, bahçen yine her zamanki gibi çok güzel, hele bir de hanım eli değdiğinde bir başka güzel mi oluyor ne. 2972 numaralı mesajında clematis president dediğin multi blue gibi geldi bana, yanılıyor muyum? |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güler abla etiketin üstünde öyle yazıyordu, sanırım etiketleri karıştırmış. Bundan sonra özellikle Clematislerde hemen ismini kontrol edip öyle yazayım. İsmi düzelttim. Uyarın için teşekkür ederim. Kesinlikle hanım eli değince düzenlemeler çok daha güzel oluyor. Düzenleyen tturt : 03-05-2013 saat 11:10 Neden: Metin ekleme |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Vişne ağacının bu sene meyvesi bol gözüküyor. Erik ağacının meyvesi az. Ailecek geçen hafta dayanamayıp birer tane yiyip tadına baktık. Kiraz ağacı bir yandan çiçek açmaya devam ederken bir yandan da meyvelerini göstermeye başladı. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|